Η ιδέα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια στο Ντουμπάι και στο Βέλγιο, ωστόσο αναμένεται να γίνει… μόδα, αφού το εστιατόριο μετακινείται σε διάφορα μέρη του πλανήτη όπως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Τόκυο. Εξάλλου πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία! Δεν είναι εύκολο άλλωστε να φάει κανείς 50 μέτρα πάνω από τη γη.
Και το καλύτερο; Δεν θα σας πει κανείς, απαγορεύετε το κάπνισμα αφού είναι σε εξωτερικό χώρο…
Η εταιρεία προσφέρει ένα τραπέζι 22 θέσεων με σεφ, σερβιτόρο και ένα διασκεδαστή στη μέση. Η πλατφόρμα του εστιατορίου ανυψώνεται με τη βοήθεια γερανού στα 50 μέτρα ύψος.