Σύμφωνα με άρθρο που υπογράφουν οι κ.κ. Στ. Ντάφης, Γ. Κύρος,, Στρ. Βουγιούκας, Κ. Λαγουβάρδος μετά από έναν εξαιρετικά θερμό Ιανουάριο, ψυχρές αέριες μάζες επηρεάζουν τα Νότια Βαλκάνια και την Ελλάδα. Αν και αυτή η εξέλιξη του καιρού είναι φυσιολογική για την εποχή, ένας ασυνήθιστα ισχυρός αντικυκλώνας στη Βορειοανατολική Ευρώπη θα διατηρήσει το κρύο στη χώρα μας.
Επέλαση ψύχους! Μέχρι πότε θα διαρκέσει το κρύο;
Sportdog Team
| 07/02/25 - 02:31
Αυτή η κατάσταση δημιουργείται από την επέκταση του Σιβηρικού Αντικυκλώνα προς τα δυτικά, σε συνδυασμό με τις υψηλές πιέσεις στη Σκανδιναβία, οι οποίες προέκυψαν λόγω έντονης δραστηριότητας χαμηλών βαρομετρικών στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.
![Επέλαση ψύχους! Μέχρι πότε θα διαρκέσει το κρύο;](https://media.sportdog.gr/storage/photos/c_1050px_600px/202502/4547986.jpg)