Μα, είμαστε με τα καλά μας; Ακόμα δεν έχουν σταματήσει να κράζουν και να κατηγορούν τον παλιό, τον γν.ήσιο Ντέμη και τώρα θέλουν κι άλλον; Πάντως, αλήθεια είναι πως διέρρευσε ότι ο Δημητρέλος βλέπει στα πρόσωπα του Δέλλα και του Λυμπερόπουλου δύο μελλοντικά στελέχη της ΠΑΕ!

Δεν ξέρουμε αν όντως το θέλει αυτό ο νυν -και μάλλον προσωρινός- πρόεδρος, ωστόσο αυτό έλεγαν κάμποσοι ΑΕΚτζήδες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Μέχρι και πως υπάρχει σκέψη για ...πρόεδρο Λυμπερόπουλο, σε περίπτωση καρμπόν με εκείνη του Ντέμη.

Όπως ο Νικολαϊδης μετά το Euro-2004 το ...έκοψε το άθλημα για να σώσει την αγαπημένη του ομάδα από τη διάλυση, να κάνει το ίδιο κι ο Λύμπε, ο οποίος επίσης αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Euro-2012, όπου φαίνεται πως θα δώσει το "παρών", για τελευταία φορά στην καριέρα του σε μεγάλη διοργάνωση (οι πληροφορίες λένε πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος για μια θέση στο ρόστερ της τελικής φάσης).

Ωστόσο, καλά είναι τα σενάρια, αλλά τον Λύμπε τον ρώτησε κανείς; Ο ίδιος, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του ευχόταν να ζήσει "μεγάλες στιγμές ως φίλαθλος". Έτσι δεν είναι;

Το βέβαιο είναι πως, και αυτός και ο Κολοσσός, α βλέπουν το πάθημα του Ντέμη ως μάθημα και μάλλον δύσκολα θα πάρει κανένας το ρίσκο να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ...στραβοπατώντας ο πρώην συμπαίκτης τους.