Facebook Pixel Δεν βρήκε και κάτι καλύτερο, δηλαδή...
Life
| 2012-09-12 18:42:00

Δεν βρήκε και κάτι καλύτερο, δηλαδή...

Δεν βρήκε και κάτι καλύτερο, δηλαδή...

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ σε δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ είπε, μέσες-άκρες, πως έμεινε στον Παναθηναϊκό επειδή δεν είχε κάποια πρόταση από Γαλλία ή Αγγλία που να τον κάλυπτε οικονομικά, αν και δήλωσε οτι έχει εμπιστοσύνη στους πράσινους...

«Αρχικά ήθελα να φύγω. Θα μπορούσα να επιστρέψω σε μία ομάδα της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένης και της Παρί. Αλλά μάλλον δεν ήμουν η προτεραιότητά τους (γέλια). Ήθελα να βρω μία ομάδα που συνήθως τερματίζει στην πρώτη εξάδα, αλλά όλες τους ήθελαν νεότερους παίκτες. Συνάντησα πολλές κλειστές πόρτες. Υπήρχαν και οικονομικοί λόγοι.

Θα έπρεπε να δεχτώ να μειωθεί σημαντικά το κασέ μου για να επιστρέψω στη Γαλλία. Πλέον όμως οι ομάδες προτιμούν να επενδύουν σε νεότερους παίκτες, από τους οποίους μπορούν να αποκτήσουν κέρδος από μεταγραφή. Είναι κρίμα, γιατί πιστεύω πως χρειάζονται και έμπειροι παίκτες σε μια ομάδα», δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είχα προτάσεις και από την Αγγλία. Ήμουν κοντά σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ, αλλά τελικά αποφάσισα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Παρά την κρίση, η διοίκηση μού ζήτησε να μείνω. Αποφάσισα να το κάνω, αλλά έπρεπε να δεχτώ μείωση στις αποδοχές μου κατά 25%, που δεν είναι κάτι αμελητέο. Όμως η πρόταση που μου έκαναν παρά την κρίση και το γεγονός ότι έχω εμπιστοσύνη στον Παναθηναϊκό με έκαναν να μείνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags