Facebook Pixel Συνέχεια οι άλλοι σου φταίνε, Λάζαρε;
Life
| 2012-09-17 18:16:00

Συνέχεια οι άλλοι σου φταίνε, Λάζαρε;

 Συνέχεια οι άλλοι σου φταίνε, Λάζαρε;

Να πει κάτι, ρε παιδιά, ο σκύλος για το μαλλιοτράβηγμα του "Μπουμ" με τον Χριστοδουλόπουλο; Αυτή δεν είναι η πρώτη μανούρα σε προπόνηση, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Λάζαρος βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από τον Ιούνιο του 2008 και έχει καταφέρει να απασχολήσει το ρεπορτάζ με τσακωμούς στην προπόνηση τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές. Να σημειώσουμε εδώ πως, με βάση όσα βγαίνουν προς τα έξω, ποτέ δεν έχει χτυπήσει ο Χριστοδουλόπουλος συμπαίκτη του ή, έστω, δεν είναι εκείνος που κάνει την αρχή σε έναν τσακωμό. Από την άλλη, όμως, τα περιστατικά που συμμετέχει είναι πολλά και κάπου το πράγμα δείχνει να ξεφεύγει.

Η ενέδρα του Πλεσί

Τον Γενάρη του 2011 λογομάχησε και παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Πλεσί, για μία σέντρα που δεν έγινε σωστά στην προπόνηση. Ο Γάλλος χαφ, μάλιστα, έστησε καρτέρι μετά τη λήξη του προγράμματος στον Έλληνα άσο, αλλά με την παρέμβαση των συμπαικτών τους το θέμα έληξε πριν καλά-καλά αρχίσει.

Τα ...γαλλικά με τον Νίνη

Έναν χρόνο αργότερα, ήταν η σειρά του Νίνη να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Λάζαρο. Οι δύο τους κοντραρίστηκαν με δύναμη σε μία φάση της προπόνησης τον Γενάρη του 2012, με αποτέλεσμα να αρχίσουν εκατέρωθεν τα... γαλλικά και να υπάρξει ένταση. Το πρόβλημα λύθηκε άμεσα, μετά από την παρέμβαση του Φερέιρα.

Γαλλικά Νο2 με Κατσούρ

Δεν πέρασε λίγος καιρός και ο Χριστοδουλόπουλος απασχόλησε ξανά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για επεισόδιο στην προπόνηση με τον Κατσουράνη. Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να αλληλοβρίζονται μετά από ένα δυνατό τάκλιν του Κατσούρ στον Λάζαρο, στα τέλη του περασμένου Απρίλη. Η παρέμβαση του Πορτογάλου προπονητή λειτούργησε πυροσβεστικά για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα...

Το μαλλιοτράβηγμα με Μπουμσόνγκ

Τελευταίο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Χριστοδουλόπουλο, ήταν αυτό με τον Μπουμσόνγκ. Μέχρι που ο Γάλλος αμυντικός, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές τουλάχιστον τα χρόνια που βρίσκεται στο "τριφύλλι", έπιασε από τα μαλλιά τον Λάζαρο στη διάρκεια της προπόνησης.

Αμέσως-αμέσως, δηλαδή, μαζεύτηκαν τέσσερα περιστατικά μέσα σε 1,5 χρόνο με πρωταγωνιστή τον Χριστοδουλόπουλο, που φαίνεται πως έχει περισσότερα νεύρα από όσα χρειάζεται. Στον Παναθηναϊκό, άλλωστε, του έκαναν συμβόλαιο για να αναδείξει το ταλέντο του μέσα στους αγώνες και να βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει και όχι για να δείξει αν τα καταφέρνει καλά στους καυγάδες, στις προπονήσεις...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags