Facebook Pixel «Κάναμε το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο»
Life
| 2012-09-23 21:09:00

«Κάναμε το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο»

«Κάναμε το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο»

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και επανέλαβε ότι ο ΟΦΗ θέλει… χρόνο για να είναι πλήρης.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Η νίκη ήταν δίκαιη και σημαντική, όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό. Είναι γνωστό ότι είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της.

Ίσως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με Άρη, Ξάνθη και Πανιώνιο. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε φάσεις να πετύχουμε και τρίτο. Σε μια ανύποπτη φάση προς το τέλος του πρώτου, έγινε το 2-1. Παρ” όλο που η ΑΕΚ ενίσχυσε την επίθεση της, εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι και νομίζω ότι αν ο Σίλε έκανε το τρίτο γκολ, το σκορ θα ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει φάση της ΑΕΚ, εμείς είμαστε η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες. Και ξέρετε ότι όταν χάνεις ευκαιρίες, η μπάλα τιμωρεί.

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους, αφενός δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ενώ δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Είναι δύο κομμάτια που θα τα βελτιώσουμε, γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν έχει κάνει προετοιμασία. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε λίγο πίσω. Είχαμ;ε καλή εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ελπίζω ότι στην συνέχεια και στα επόμενα 2 παιχνίδια να παρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Σιγά – σιγά θα βρούμε τον δρόμο μας και όταν θα είμαστε πλήρεις τότε θα προχωρήσουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να καθοριστεί η πορεία της και το πρωτάθλημα έχει δρόμο και ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags