Facebook Pixel "Θα βοηθήσω τον κύριο Σαρρή"
Life
| 2012-10-08 00:22:00

"Θα βοηθήσω τον κύριο Σαρρή"

"Θα βοηθήσω τον κύριο Σαρρή"

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» κάνοντας την αυτοκριτική του αλλά σχολιάζοντας και άλλα θέματα όπως την διαιτησία και τις άδειες συμμετοχής.

"Έχουν περάσει πρόεδροι και πρόεδροι από την ΕΠΟ. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο πετυχημένος. Ευχαριστώ τον κύριο Σαρρή και του εύχομαι ότι καλύτερο. Θα τον βοηθήσω όποτε μου το ζητήσει» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρχε μαύρη τρύπα όταν ανέλαβα αλλά και εγώ αφήνω μια άλλη. Αλλά τώρα η ομοσπονδία είναι οικονομικά καλύτερα. Το να ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιους άλλους, καλύτερα να τις αναλαμβάνουμε εμείς. Φυσικά και υπήρχαν εξωγενείς παράγοντες που παρέμβαιναν».

Στη συνέχεια σχολίασε για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του.

«Οι καλύτερες στιγμές είναι με την εθνική ομάδα, που με έκαναν να κλάψω και να συγκινηθώ. Εκείνη η νίκη με τη Ρωσία στο πρόσφατο Euro ήταν ότι καλύτερο. Το καλοκαίρι που έγιναν πράγματα στην ομοσπονδία που δεν είχαν προηγούμενο ήταν η χειρότερη στιγμή. Το σκάνδαλο με τα στημένα και οι αδειοδοτήσεις ήταν καυτά ζητήματα και έκανα ότι μπορούσα. Ήταν μια δύσκολη μετάβαση από τον Ρεχάγκελ στο Σάντος. Αλλά μετά από 9 χρόνια ήθελε να φύγει ο Ότο. Ήθελα έναν προπονητή που να είναι γνωστός για τη δουλειά του».

Για τις άδειες τόνισε:

«Για τις άδειες έπρεπε να υπάρχει το πιστοποιητικό της Ε.Ε.Α. Εκεί ήταν το ζήτημα αλλά όπως είδαμε λύθηκε. Ο κύριος Μπέος έκανε μήνυση για δυσφήμηση της προσωπικότητάς του. Καταφέραμε πάντως να πάμε από τα 40 στημένα στα 2. Φέτος μπορεί να μην υπάρχει κανένα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην διαιτησία.

«Το τι κατάφερε ο κ. Βασσάρας θα φανεί σε βάθος χρόνου. Είναι σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ και είμαι θετικός ότι θα δούμε τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags