Facebook Pixel Τον «έδιωξε» απ' την προπόνηση!
Life
| 2012-10-08 22:55:00

Τον «έδιωξε» απ' την προπόνηση!

Τον «έδιωξε» απ' την προπόνηση!

Μετά τα παιχνίδια κόντρα στην Μάδεργουελ και το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρασύρθηκε στη γενική μετριότητα του Παναθηναϊκού. Οι προσπάθειες δεν του έβγαιναν στο γήπεδο αλλά στα Πηγάδια ήταν εκείνος που έκανε την διαφορά και οδήγησε το «τριφύλλι» στην ολική ανατροπή και την πρώτη νίκη μετά από ενάμιση μήνα και την πρεμιέρα της Λιβαδειάς!

Είδε το όνομα του να βρίσκεται στη... μαύρη λίστα που θα ακολουθήσει εκτός Παιανίας τον Κώστα Κατσουράνη(κάτι που δεν είχε καμία βάση) αλλά δεν πτοήθηκε. Το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο, ενδεικτικά της ποιότητας του. Ειδικά το δεύτερο, ότι πρέπει για highlights!

Πάντως, ο «Λάζος» είχε δείξει τις... άγριες διαθέσεις του στην προπόνηση του Σαββάτου. Κατά την διάρκεια του διπλού πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, παρόμοιο αλλά πολύ πιο δύσκολο με εκείνο στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα στο Ολυμπιακό στάδιο. Έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, άφησε με ανοιχτό το στόμα τους συμπαίκτες του και ανάγκασε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον διώξει από την προπόνηση περίπου πέντε λεπτά πριν τελειώσει η προπόνηση!

«Έλα έφυγες. Πήγαινε για μπάνιο» ήταν η ατάκα του χαμογελαστού Φερέιρα, ο οποίος έβλεπε με ικανοποίηση τον Λάζαρο να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Όπως ήταν λογικό άπαντες γέλασαν με την ατάκα του Πορτογάλου, ο οποίος πιστεύει πολύ τον διεθνή μεσοεπιθετικό και ποντάρει πολλά στις ικανότητες του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags