Facebook Pixel "Μπήκε" ο Μοντέστο
Life
| 2012-10-10 21:00:00

"Μπήκε" ο Μοντέστο

"Μπήκε" ο Μοντέστο

Ο Φρανσουά Μοντέστο ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση του και προπονήθηκε κανονικά. Καλά κρατούν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό με τον Νταβίντ Φουστέρ και τον Λεάντρο Γκρέκο να κάνουν τα προγράμματά τους.

Το απογευματινό πρόγραμμα της Τετάρτης στου Ρέντη άρχισε με μία ξαφνική και δυνατή βροχή. Συνέπεσε την ώρα της έναρξης της προπόνησης των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.

Στο... μενού υπήρξε ξανά αρκετή τακτική. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο. Ως προς το αγωνιστικό σκέλος το θετικό ήταν ότι μετείχε κανονικά στην προπόνηση ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Λεάντρο Γκρέκο, από την άλλη, έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε πάλι ατομικό, κάνοντας θεραπεία, λόγω ενός αιματώματος που έχει στο πόδι, από χτύπημα. Οι τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αρκετό τρέξιμο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρεθούν ξανά στου Ρέντη το πρωί της Πέμπτης. Η επόμενη προπόνηση θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί. Υπενθυμίζεται πως αυτό το διάστημα λείπουν από τις προπονήσεις οι διεθνείς.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags