Facebook Pixel Μία είναι η "Βασίλισσα" της Θεσσαλίας!
Life
| 2012-10-11 20:59:00

Μία είναι η "Βασίλισσα" της Θεσσαλίας!

Μία είναι η "Βασίλισσα" της Θεσσαλίας!

Η ΑΕΛ στο μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι νίκησε στο "ΑΕL FC ARENA" τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0 με γκολ των Δεινόπαππα, Ζεκίνια και Καρανίκα! Δυο δοκάρια ο Ζεκίνια, με 10 από το 80` ο Βόλος λόγω αποβολής του Παλαιολόγου.

Πάντως, η πρώτη κλασική ευκαιρία ανήκε στους Βολιώτες, με τον Γόγολο να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Σέρεμετ είπε «όχι».

Στο 24’ ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ζεκίνια έπιασε εξαιρετική κεφαλιά, όμως το δοκάρι δεν του έκανε το χατήρι. Στο 36` ήρθε η ώρα της Λάρισας να ανοίξει το σκορ. Ο Τσίγκας έκανε πολύ «γλυκιά» σέντρα και ο Δεινόπαπας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και μόλις στο 48’ η Λάρισα είχε δεύτερο δοκάρι και πάλι με τον Ζεκίνια να μην μπορεί να «χαμογελάσει». Στο 79’ οι Βολιώτες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Παλαιολόγος διαμαρτυρήθηκε έντονα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Στο 87’ ο Ζεκίνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Καρανίκας βρέθηκε στην μικρή περιοχή και από πλάγια θέση έγραψε το 2-0, με το «AEL FC Arena» να παίρνει… φωτιά. Το «κερασάκι στη τούρτα» του πάρτι που έστησε η Λάρισα έβαλε ο Ζεκίνια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags