Facebook Pixel "Να μάθουμε από τα λάθη μας και να νικήσουμε"
Life
| 2012-10-25 17:15:00

"Να μάθουμε από τα λάθη μας και να νικήσουμε"

"Να μάθουμε από τα λάθη μας και να νικήσουμε"

Ο Στεφάν Λάσμε μετρά αντίστροφα εν όψει Ολίμπια Λιουμπλιάνα (26/10, 21:30) και τόνισε πως η ήττα απ' την Ολυμπιακό πρέπει να κάνει μόνο καλό στον Παναθηναϊκό εν όψει συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Σλοβενία προερχόμενος από ήττα στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς. Ο φόργουορντ απ' τη Γκαμπόν ξεκαθάρισε πως είναι χρέος όλων στην ομάδα να αναζητήσουν τα θετικά στοιχεία της πρόσφατης αποτυχίας στο Ο.Α.Κ.Α. και να τα εκμεταλλευτούν σε βάρος της Ολίμπια Λιουμπλιάνα (26/10, 21:30).

«Αντιμέτωπισα την Ολίμπια κανά δύο φορές στο παρελθόν. Είναι μία σκληρή ομάδα, ιδίως στην έδρα της. Πρέπει να αρχίσουμε δυνατά, συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι.

Ηττηθήκαμε τη Δευτέρα (22/10), αλλά στο άθλημα η νίκη ή η ήττα πρέπει πάντα να σε επηρεάζει θετικά, μαθαίνεις απ' τα λάθη σου και κερδίζεις σε εμπειρία. Όλοι γνωρίζουμε πως πρέπει να νικήσουμε την Ολίμπια, ώστε να αισθανθούμε καλύτερα με τους εαυτούς μας και να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Θα αγωνιστούμε σκληρά, προκειμένου να νικήσουμε» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εν όψει της 3ης αγωνιστικής του α' ομίλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags