Facebook Pixel Η συγγνώμη στον Δώνη
Life
| 2012-10-25 23:41:00

Η συγγνώμη στον Δώνη

Η συγγνώμη στον Δώνη

Το άρθρο που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Δώνη ο οποίος κινείται νομικά πλέον εναντίον του σάιτ που το δημοσίευσε, δεν είναι αναρτημένο μετά τον ντόρο που έγινε. Αντιθέτως, ανέβηκε στην ίδια ιστοσελίδα κείμενο το οποίο ανατρέπει το αρχικό και ουσιαστικά ανακαλεί τα όσα γράφτηκαν αρχικά.

Ο συντάκτης του κειμένου που προκάλεσε την οργή του προπονητή του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε σήμερα να αναδιπλωθεί, ελπίζοντας πως έτσι θα καλμάρει τον Δώνη και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του :

Αναλυτικά :

«Πριν από μερικές μέρες έγραψα ένα κομμάτι με τα δάχτυλα, αλλά όχι και με το μυαλό μου. Και ήταν ένα κομμάτι με το οποίο αδίκησα τόσο την αλήθεια, όσο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Δώνη. Αλλά και τον μάνατζερ Αντώνη Αποστολόπουλο.
Στο κομμάτι, τους απέδιδα σκοπιμότητες που επηρεάζουν το προπονητικό έργο στον ΠΑΟΚ κάτι το οποίο δεν ειναι αληθές. Είχα δεδομένα και πληροφορίες που με οδήγησαν σε μία λάθος εκτίμηση.

Ο Γιώργος Δώνης έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος από την ανάρτησή μου όπως και ο μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος και ζητώ συγνώμη που το δημοσίευμα λόγω λάθος πληροφοριών δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Δώνης άλλωστε σχηματίζει την 11άδα πάντα με ποδοσφαιρικά κριτήρια και έχει αποδείξει πως δεν επηρεάζεται από κανέναν για τις επιλογές του.
Από την άλλη ο Αντώνης Αποστολόπουλος δεν είχε ποτέ καμία επιρροή στην ομάδα του ΠΑΟΚ ή στον προπονητή της.
Είναι επίσης ψέματα, οι φήμες τις οποίες αναπαράγαμε, πως εξαιτίας του, κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές “χάθηκαν” από τις αποστολές του Δικεφάλου.

Εγώ από την άλλη πρέπει να πω πως αισθάνομαι οργισμένος για την άστοχη κρίση και την επιπολαιότητά μου.
Φανταστείτε τον χώρο του ποδοσφαίρου σαν ένα τεράστιο ναρκοπέδιο. Όσο και αν προσέχεις τα βήματα σου προσπαθώντας να τον ανακαλύψεις, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πατήσεις τη νάρκη.

Και τώρα σκέφτομαι ότι δεν αδίκησα μόνο τον Δώνη. Αδίκησα και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ίσως επειδή όλοι τον ΠΑΟΚ πονάμε… Η διοίκηση που πρέπει να ξέρει και ελπίζω πως ξέρει, καλύτερα απ΄όλους ποιο είναι το καλό του συλλόγου.
Εύχομαι στο αγαπημένο μου ΠΑΟΚ να πετύχει όσα ονειρεύονται οι πιστοί οπαδοί του και να τον δουν εκεί που έχουν να τον δουν εδώ και 27 χρόνια…»

Αυτό είναι το κείμενο που δημοσιεύεται σήμερα και πλέον είναι στο χέρι του Γιώργου Δώνη να αποφασίσει για το αν θα αποδεχτεί αυτή την συγνώμη του συντάκτη και προφανώς ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που δημιούργησε τον ντόρο.

* Δεν θα είχαμε πρόβλημα να δημοσιεύσουμε την πηγή, όμως σύμφωνα με τη λογική μας αυτό συμβαίνει μόνο όταν τα κείμενο έχουν υπογραφή με ονοματεπώνυμο.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags