Facebook Pixel Πρωτοδικείο μετά τις 9 Νοεμβρίου...
Life
| 2012-10-27 17:38:00

Πρωτοδικείο μετά τις 9 Νοεμβρίου...

Πρωτοδικείο μετά τις 9 Νοεμβρίου...

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ θα συνεχίσει έως τις 9 Νοεμβρίου, ημέρα εκδίκασης της αίτησης για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.

Αυτή ήταν η «ετυμηγορία» των νομικών που χειρίζονται την υπόθεση του «99» προς την «ΚΜΑ» και η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του AllAboutARIS.com. Συνεπώς, μέχρι τις 9 Νοεμβρίου την ΠΑΕ θα «τρέχουν» οι κ.κ. Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης, μαζί με τον εκπρόσωπο του Α.Σ Χρήστο Γρόλλιο. Πιθανότατα δεν θα γίνει άλλη προσθήκη, αφού δεν είναι μακριά η κρίσιμη μέρα της 9ης Νοεμβρίου που θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Οι νομικοί του «99», ωστόσο, σημείωσαν την ανάγκη μετά την παραπάνω ημερομηνία να επισπευτούν οι διαδικασίες για τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, για πρακτικούς και ουσιαστικούς λόγους. Ετσι, στο διάστημα που ακολουθεί θα συνεχιστούν οι επαφές με άτομα που πιθανόν μπουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου, αν και η απόφαση του Πρωτοδικείου στις 9 Νοεμβρίου πιθανόν να αλλάξει και τις διαθέσεις των μελών της διοικούσας επιτροπής που εμφανίζονται αρνητικά, τη δεδομένη στιγμή.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags