Facebook Pixel Με +10 στην Τούμπα ή…
Life
| 2012-10-28 21:06:00

Με +10 στην Τούμπα ή…

Με +10 στην Τούμπα ή…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Χαριλάου, τις ιδιαιτερότητές του και τη σημασία του στην λεγόμενη οικονομία του πρωταθλήματος.

ΜΠΟΡΕΙ και να κάνω λάθος, αλλά στα δικά μου μάτια το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Χαριλάου είναι από τα πιο κρίσιμα για τους ερυθρόλευκους στην πορεία τους προς το πρωτάθλημα! Κι ας βρίσκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική!

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία, με διπλό του στη Θεσσαλονίκη, να αποσπαστεί κατά εφτά πόντους από τον ΠΑΟΚ, που μοιάζει ο πιο δυνατός έτερος διεκδικητής του τίτλου-και να παραμείνει τουλάχιστον 13 πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Μία διαφορά πολύ σημαντική, γιατί μπορεί να επιτρέψει στους πρωταθλητές να πάνε στην 12η αγωνιστική στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με άλλο αέρα. Και πιθανόν με απόσταση ακόμη μεγαλύτερη, π.χ. δέκα πόντων! Διότι, έως τότε ο Ολυμπιακός θα έχει άλλα δύο παιχνίδια εντός έδρας (με ΟΦΗ, Κέρκυρα) και μόνο ένα εκτός έδρας (με την ΑΕΚ), ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει να παίξει δύο παιχνίδια εκτός έδρας (Πανιώνιο, Παναθηναϊκό) κι ένα εντός έδρας (Πλατανιά).

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags