Facebook Pixel Άφεση αμαρτιών για Κουκουλάκη!
Life
| 2010-12-17 20:52:00

Άφεση αμαρτιών για Κουκουλάκη!

Άφεση αμαρτιών για Κουκουλάκη!

Βράζει η ΑΕΚ με την απόφαση της ΚΕΔ. Ύστερα από τρεις μήνες ο Κρητικός διαιτητής επιστρέφει στη δράση σε ματς του Κυπέλλου Ελλάδας…


Τρεις μήνες διήρκησε μόνο η τιμωρία του Μιχάλη Κουκουλάκη για τα κραυγαλέα λάθη που υπέπεσε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Κρητικός ρέφερι αναμένεται να βγάλει τη σφυρίχτρα του από το συρτάρι στις 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διευθύνει το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ατρόμητου και Καβάλας.

Ουσιαστικά η ΚΕΔ έκρινε ότι η τιμωρία του διαιτητή από το Ηράκλειο ήταν αρκετή, γι’ αυτό αποφάσισε να τον επαναφέρει στους πίνακες. Μία απόφαση η οποία σίγουρα θα δημιουργήσει ουκ ολίγες αντιδράσεις από την πλευρά της «Ένωσης». Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» επιθυμούσε τη διαγραφή του, αφού τα… φαλτσοσφυρίγματα του Κουκουλάκη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ήταν κραυγαλέα κάτι που παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Βασίλης Τεροβίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρητικός είχε κλείσει τα μάτια σε τρεις πεντακάθαρες περιπτώσεις πέναλτι και μάλιστα μία μέρα μετά το παιχνίδι της 19ης Σεπτεμβρίου, ζήτησε συγγνώμη «για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις» του στο συγκεκριμένο παιχνίδι…

Χαρακτηριστική ήταν επίσης η δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη για τον Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε επίγνωση των σφαλμάτων του και έκανε high-five με τους βοηθούς του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags