Facebook Pixel Αποθεώνει Λίνεν ο Κοντοές!
Life
| 2012-11-19 18:20:00

Αποθεώνει Λίνεν ο Κοντοές!

Αποθεώνει Λίνεν ο Κοντοές!

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ο Γιάννης Κοντοές αναφέρθηκε στο 4-0 επί της Βέροιας, στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στις αλλαγές που έχει φέρει ο νέος προπονητής.

«Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το... ξεμπούκωμα που χρειαζόμασταν. Θα προτιμούσα να κερδίζαμε με 1-0 και να είχαμε πάρει βαθμούς και σε άλλα ματς. Ήταν μία νίκη που τη χρειαζόμασταν, αλλά επειδή είμαστε ακόμη τελευταίοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς την άλλη εβδομάδα με το Λεβαδειακό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε ματς να κρίνονται στις λεπτομέρειες, όχι τόσο λόγω της ποιότητας που υπάρχει, αλλά διότι βλέπουμε νέες, καινούριες ομάδες, που στηρίζονται πολύ στην ψυχολογία. Μην ξεχνάμε ότι κι εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα. Εγώ πάνω απ' όλα στη ζωή είμαι ρεαλιστής και αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι -ανεξαρτήτως από την ηλικία και την εμπειρία- βρίσκομαι σε μία καινούρια ομάδα».

Αναφερόμενος στο πόσο άλλαξε η ομάδα από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Έβαλντ Λίνεν, ο Κοντοές είπε τα καλύτερα για τον Γερμανό: «Είθισται, όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, να λέμε καλά λόγια. Η αλήθεια είναι ότι με τον Λίνεν η ομάδα έχει ένα πλάνο και στο χθεσινό ματς αυτό μας βγήκε 100%. Θέλαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο, όπως κάναμε και κόντρα στον Ολυμπιακό στην αρχή, κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος με δύο γρήγορα τέρματα. Μας βγήκαν όσα δουλέψαμε στην προπόνηση, ενώ χθες είχαμε και την τύχη που μας έλειψε σε άλλα ματς. Όμως, όποιος δουλεύει έχει μαζί του και την τύχη».

Για να καταλήξει: «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και, χωρίς να μιλάμε συγκριτικά, θα πω λαϊκά το εξής: ο Λίνεν «το έχει», ξέρει να χειριστεί καταστάσεις, πόσω μάλλον με μία ομάδα που - δεδομένης της απουσίας παικτών όπως ο «Λύμπε», ο Δέλλας - είναι σαν... πλαστελίνη και την οποία μπορεί να πλάσει όπως θέλει. Προσαρμοζόμαστε στα δικά του «θέλω» και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής μας βγαίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags