Facebook Pixel Τέλος οι σκηνές «γλεντιού στη δουλειά», από τις παλιές ταινίες
Life
| 2012-11-30 10:36:00

Τέλος οι σκηνές «γλεντιού στη δουλειά», από τις παλιές ταινίες

Τέλος οι σκηνές «γλεντιού στη δουλειά», από τις παλιές ταινίες

Σε μια επίδειξη πυγμής, με στόχο να δείξει ότι όσα είπε για την «σκληρή δουλειά», τα εννοεί πραγματικά, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να κοπούν από τις ελληνικές ταινίες, όλες οι σκηνές τύπου Παπαμιχαήλ, που ο ήρωας σταματάει τη δουλειά και τραγουδάει!

Εικόνες σαν αυτές του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που αφήνει ξαφνικά στη μέση το μεροκάματο στο γιαπί ή στο ναυπηγείο και αρχίζει να τραγουδάει και να χορεύει, ξεσηκώνοντας μάλιστα και τους συναδέλφους του σαν μπαλέτο, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, μάλλον δεν θα ξαναδούμε σύντομα στην ελληνική τηλεόραση!

Προφανώς, οι σκηνές αυτές, όπου ο ήρωας, όχι μόνο διασκεδάζει σε ώρα εργασίας, αλλά χειροδικεί και στο αφεντικό, όταν του κάνει παρατήρηση, κρίθηκε ότι αποτελούν το κακό παράδειγμα και παρασύρουν τους εργαζόμενους σε χαβαλεδιάρικη και ανεύθυνη στάση απέναντι στη δουλειά τους!

«Δεν γίνεται εμείς να παλεύουμε για την ανάπτυξη και οι επενδυτές να βλέπουν κάποιον να πετάει τον γιό του εφοπλιστή στη θάλασσα επειδή του ζήτησε να δουλέψει», φέρεται να δήλωσε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο οποίος απέδωσε τη χρεωκοπία της χώρας στο «Λεβεντόπαιδο Αρίστο».

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα πρόκειται να γυριστεί από τον κ. Σαμαρά, και δεύτερο promo video, όπου θα υποδύεται τον εργάτη ορυχείου, που αφού κολατσίζει στα γρήγορα κάτι, επιστρέφει χαρούμενος στη δουλειά, αφού πρώτα σπάσει με απέχθεια την κιθάρα του φωνάζοντας «Πες Όχι στη Διασκέδαση – Ναι στη Ζωή και την ανάπτυξη»!

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags