Facebook Pixel Tώρα, στοχεύει ακόμα πιο ψηλά!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-26 22:48:00

Tώρα, στοχεύει ακόμα πιο ψηλά!

Tώρα, στοχεύει ακόμα πιο ψηλά!

Ο κόσμος της Ένωσης συμβάλλει με αμείωτο ρυθμό στην προσπάθεια η οποία αναμένεται να δώσει φτερά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Το βράδυ της Τρίτης ξεπεράστηκε ο αριθμός των 19.000 SMS στο 54534.

Τα μηνύματα έφτασαν πλέον τα 19025 με 29 μηνύματα μέσα σε 5 λεπτά από την στιγμή που ανεβάσαμε το προηγούμενο ενημερωτικό κείμενο που έλεγε ότι υπολείπονταν μόλις 4 SMS για να πιάσουμε τα 19.000. Τα μέχρι τώρα μηνύματα έχουν έρθει από 10866 διαφορετικούς χρήστες, ενώ κατά μέσο όρο ο κάθε αποστολές συμμετέχει μέχρι σήμερα με την αποστολή 1.75 μηνύματος. Σχεδόν δηλαδή ο καθένας μας έχει στείλει από 2 μηνύματα... Σήμερα στάλθηκαν 579 μηνύματα από 429 διαφορετικούς αριθμούς. Να σημειώσουμε ότι 304 φίλοι της Ένωσης έστειλαν για πρώτη φορά σήμερα SMS με τη λέξη ΑΕΚ στο 54534... Ο μέσος όρος αποστολής μηνυμάτων κατά άτομο αγγίζει το 1,35.

Την Πέμπτη είναι η επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 2 το μεσημέρι παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα αλλά και ποδοσφαιριστών αφού η ΠΑΕ στηρίζει την πρωτοβουλία. Στην παρουσίαση θα αναπτυχθούν οι στόχοι του όλου εγχειρήματος, ενώ κάτι δυνατό ετοιμάζεται για το Σάββατο ανήμερα του τελικού με τον Ατρόμητο.

Ο Στέλιος Μανωλάς και ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου είναι τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας. Οι δυο μεγάλες μορφές της ΑΕΚ παρουσιάζονται στα εκπληκτικά σποτ τα οποία ετοίμασε ο Ενωσίτης Άρης Τσιμογιάννης με την αρχειακή υποστήριξη του AEK LIVE. Το μήνυμα που στέλνουν οι μεγάλοι άσοι του παρελθόντος είναι απλό... ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Τα σποτάκια θα προβληθούν επίσημα στην αυριανή παρουσίαση όπου αναμένεται να δώσουν τα παρών όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά.

ΠΗΓΗ: aek-live.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags