Facebook Pixel Κτηνωδία στην Εύβοια -Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο σκύλο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-07-19 17:43:00

Κτηνωδία στην Εύβοια -Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο σκύλο (ΦΩΤΟ)

Κτηνωδία στην Εύβοια -Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο σκύλο (ΦΩΤΟ)

Αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια, όταν ο ιδιοκτήτης μίας ταβέρνας σκότωσε -μπροστά στα μάτια των πελατών του- ένα αδέσποτο σκυλάκι, ηλικίας τριών μηνών, χτυπώντας το μανιωδώς με μία καρέκλα.

Αμέσως αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό, με τους αστυνομικούς να τους ενημερώνουν ότι η περιοχή ανήκει στη δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Νέων Στύρων. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο ένας άνδρας και μία γυναίκα από το Λιμεναρχείο, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος είχε διαφύγει.

Στον τόπο της φρικτής αυτής κακοποίησης ζώου έφθασε και η κυρία Αργυρώ Γκέλερη, μέλος της Φιλοζωικής Ηλιούπολης, που παραθερίζει στην περιοχή. Η κα Γκέλερη ειδοποιήθηκε -όπως αναφέρει το eviazoom.blogspot.gr- από φιλόζωους προκειμένου να βοηθήσει καθώς είναι γνωστή για την ενεργή φιλοζωική της δράση.

Όπως ανέφερε η κ. Γκέλερη στις «Ιστορίες Αδέσποτων» τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του Λιμεναρχείου γνώριζαν πολύ καλά τον νόμο 4039/2012 και αμέσως κίνησαν την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η οργάνωση «Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων» ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ασκήσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags