Facebook Pixel Από ροπαλιά σε ροπαλιά!
Life
| 2011-04-28 09:35:00

Από ροπαλιά σε ροπαλιά!

Από ροπαλιά σε ροπαλιά!

Δεν του έφτανε η περιπέτεια της αδειοδότησης του Ηρακλή, τώρα έχει και το σκάνδαλο με την τοκογλυφία. "Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας!", δήλωσε ο Γιάννης Τάκης.

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει από χθες το νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με το οποίο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας εμπλέκεται σε κύκλωμα τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Όπως σας έχουμε γράψει από χθες η Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στο κύκλωμα τοκογλυφίας είναι μπλεγμένη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία που έδινε αντάλλαγμα το τηλεοπτικό της συμβόλαιο για να δανειστεί 514.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία ο 34χρονος αρχηγός της σπείρας φέρεται να διατηρούσε τοκογλυφικές σχέσεις με την ΠΑΕ Ηρακλής!

Η εμπλοκή του ονόματος του Ηρακλή στην υπόθεση ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, να πάρει θέση, τονίζοντας:

"Αυτός ο δανεισμός έγινε πρόσφατα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι κρυφό. Εμείς γνωρίζαμε το εν λόγω άτομο ως συνεργάτη και φίλο του κ. Ρέμου, μπορεί να υποθέταμε ότι δεν ήταν… φαρμακοποιός, αλλά δεν ξέραμε τις πηγές εσόδων του. Ωστόσο, με μας δεν είχε τοκογλυφική δοσοληψία. Του δώσαμε ποσό από τα τηλεοπτικά ίσο με το ποσό που μας δάνεισε.

Δεν μας έδωσε δέκα για να πάρει δώδεκα. Ήταν ένα άτοκο δάνειο. Υποθέτουμε ότι ήταν μία μορφή εξυπηρέτησης στον φίλο του κ. Ρέμο, αλλά λεπτομέρειες για τις σχέσεις τους, δεν γνωρίζω"!

Ο κ. Τάκης σημείωσε, μάλιστα, ότι η γνωριμία του με τον 34χρονο που κατηγορείται έγινε τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια καλλιτεχνικής παρουσίας του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη…

"Όλες οι ΠΑΕ χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο ως εγγύηση τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν. Αυτό κάναμε κι εμείς. Δεν είχαμε καμία συναλλαγή εκτός νόμου, γιατί ο κύριος εξυπηρετούσε τον Ηρακλή ως φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags