Facebook Pixel Απαντούν μόνα τους τα αστέρια!
Μπάσκετ
| 2011-05-08 23:47:00

Απαντούν μόνα τους τα αστέρια!

Απαντούν μόνα τους τα αστέρια!

Ο Μίλτος ο νταλικέρης γράφει για το θέμα που μονοπωλεί την αθλητική επικαιρότητα που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό.

Πριν δυο μέρες, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Σιένα στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα, άρχιζα το κείμενό μου ως εξής: «Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης την τελευταία 15ετία, δεν νομίζω πως μπορεί να αμφισβητηθεί. Οι πέντε τίτλοι (που μπορούν να γίνουν έξι) και οι συνολικά εφτά τελικοί από το 1996 και δώθε, απαντούν μόνοι τους».

Τώρα, δύο μέρες αργότερα, μετά το θρίαμβο επί της Μακάμπι στον τελικό και με το 6ο αστέρι στη φανέλα (ανεξακρίβωτες πληροφορίες που μεταφέρει σύνθημα των φίλων του Παναθηναϊκού, αναφέρουν πως το Αστεροσκοπείο θα καταθέσει μήνυση στον Ζοτς), έχω να αλλάξω από όσα έγραφα τότε μόνο μία λέξη: να κάνω το πέντε έξι!

Μια ομάδα, εδώ και χρόνια έξω από τα ελληνικά δεδομένα, σε πολύ υψηλό επίπεδο, με μπασκετική κουλτούρα, με προπονητή παικτών, με παίκτες προπονητή, με οργάνωση, στιβαρή διοίκηση, με απ΄ όλα!

Δεν νομίζω, πάντως, πως εδώ, σε αυτή τη στήλη, έχει νόημα...
α) Να μετράμε τίτλους (τους μετράει η στατιστική).
β) Να φτιάχνουμε «αγιογραφίες» (οι Παναθηναϊκοί ήδη έχουν εικόνισμα τον Ζοτς, τον Διαμαντίδη, ίσως και κάποιους ακόμα από την παρέα τους).
γ) Να πανηγυρίζουμε (ήδη οι περισσότεροι έχετε ξελαρυγγιαστεί).

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags