Facebook Pixel Δεν ανησυχούν στην Δράμα!
Life
| 2011-07-26 18:55:00

Δεν ανησυχούν στην Δράμα!

Δεν ανησυχούν στην Δράμα!

Τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει στη χρησιμοποίηση των Τρελλόπουλου και Κουμπρόγλου στον αγώνα των play off της Football League κόντρα στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τη Δόξα Δράμας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Μακεδονίας υποστηρίζουν πως ο δανεισμός των δύο ποδοσφαιριστών στον Φωκικό είχε ολοκληρωθεί και γι’ αυτό δεν ευσταθεί η ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης που κατέθεσαν οι Κρητικοί.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια Αρχή οι περιπτώσεις παικτών που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα play off της Football League είναι τρεις. Εκείνοι που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, όσοι είναι ελεύθεροι και συμμετέχουν οικιοθελώς αλλά και οι εκπαιδευόμενοι ή ερασιτέχνες. Οι Δραμινοί υποστηρίζουν πως οι Νίκος Τρελλόπουλος και Αλέξης Κουμπρόγλου ανήκουν κανονικά στην ομάδα, καθώς ο δανεισμός τους στον Φωκικό έχει ολοκληρωθεί.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς επέστρεψε ο Καπέλ και θα είναι διαθέσιμος, ενώ στην αποστολή των Δραμινών θα βρίσκονται και πέντε παίκτες από την ερασιτεχνική, οι οποίοι έγιναν επαγγελματίες.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags