Facebook Pixel ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στο νούμερο 1 η 12χρονη Σεβνταγιάν!
Life
| 2011-07-29 12:53:00

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στο νούμερο 1 η 12χρονη Σεβνταγιάν!

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στο νούμερο 1 η 12χρονη Σεβνταγιάν!

Στην κορυφή του πίνακα αξιολόγησης των παγκορασίδων μετακινήθηκε για τον μήνα Ιούνιο η Κριστίν Σεβνταγιάν.

Η Κατερίνα Ντουλάκη μάλιστα, βρίσκεται στο νούμερο 1 της κατηγορίας γυναικών.

Στο ranking list των ανδρών ο Τάσος Ρηνιώτης και ο Κλαούντιο Κύρου, που γύρισαν από την Ιταλία και την Πορτογαλία για τον ΑΟ Αμφιθέας και τον ΑΟ Ηράκλειο 2001 αντίστοιχα, βρίσκονται στις θέσεις 3 και 9.

Στις γυναίκες η Ντουλάκη μπορεί ν' απουσίαζε πολλά χρόνια από την Α1 εθνική κατηγορία (αγωνιζόμενη σε Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία), αλλά το γεγονός ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα στην παγκόσμια κατάταξη τής αρκεί για να έχει (με την επιστροφή της στο ΠΚΔ Ταύρου) τους περισσότερους βαθμούς και στο εσωτερικό.

Την πρωτιά έχασε η Κινέζα Φενγκ Γιάο Γιάο. Επίσης, η Λάουρα Νικουλάε, η οποία μετά την περσινή παρουσία στη Γαλλία μετακινήθηκε στο Πέρα Αθηνών, βρίσκεται στο νούμερο 4. Με αυτές τις δύο προσθήκες έμειναν έξω από την πρώτη 5άδα της κατηγορίας η Φιλαρέτη Εξάρχου (ΑΟ Φοίνιξ Πειραιά) και η Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου). Είναι στο νούμερο 6 και 7 από 4 και 5 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες όσοι αθλητές ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού.

Στην κατηγορία των κορασίδων μπήκε στην 5άδα η Χριστιάνα Κανάρη και βγήκε από αυτή η Νίκη Μπρισκόλα (ΑΟ Πεύκης) πηγαίνοντας στο 6.

Στους παμπαίδες μετακινήθηκε στο νούμερο 5 (από 6) ο Σάββας Σαλίπας και υποχώρησε μία θέση ο Νίκος Βλαχάκης του ΑΟ Καρέα (6 από 5).

Στις παγκορασίδες, η Σεβνταγιάν είχε όφελος μίας θέσης για να πάρει τα πρωτεία από τη Βασιλική Τζίμου.

Αξιοσημείωτες είναι πέντε ακόμα αλλαγές στις πρώτες 15 θέσεις: Στην κατηγορία των παίδων ο νυν πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων Στράτος Δαμιανής (Πέρα 2005) ανέβηκε στο νούμερο 6 από το 11 του Μαΐου, ενώ ο δευτεραθλητής Γιάννης Σγουρόπουλος (ΓΑΣ Ελευσίνας) στο 12 από το 17.

Στις κορασίδες η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων Αλεξάνδρα Τουντάκωβα αναρριχήθηκε στο νούμερο 15 (από 19).

Στους παμπαίδες ο Γιώργος Σταματούρους του Ολυμπιακού μετακινήθηκε στο νούμερο 13 (από 16) και στις παγκορασίδες η Αγγελική-Χριστίνα Δεβελέκου από τον Αθλητικό Όμιλο Διόνυσου στο 12 (από 16).

Πηγή: othersportsnews.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags