Facebook Pixel "Tη νέα χρονιά θα είμαστε Άγγλοι και Γερμανοί"
Life
| 2011-07-29 17:10:00

"Tη νέα χρονιά θα είμαστε Άγγλοι και Γερμανοί"

"Tη νέα χρονιά θα είμαστε Άγγλοι και Γερμανοί"

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο μίλησε ο Απόστολος Παπουτσάκης, τονίζοντας πως θα «είμαστε Άγγλοι και Γερμανοί», ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας της Σούπερ Λιγκ: «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης είναι πάντα καλό. Χρειάζεται λίγη σκέψη ώστε να δούμε πως θα βοηθήσουμε μέσα από αυτήν την θέση. Το θέμα δεν είναι να μπούμε σε αυτήν την θέση αλλά να μπούμε και να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση μαζί με το κράτος και τους φιλάθλους, ώστε να φύγει από το μυαλό όλο αυτό το αρνητικό προϊόν που είχε δημιουργηθεί και κυοφορούσε όλα αυτά τα χρόνια. Πίστευα ότι θα έχουμε εξελίξεις και σημασία έχει να γίνει τώρα ένα νέο ξεκίνημα μέσα στο οποίο θα συμβάλουμε όλοι, ώστε να αλλάξουμε αυτήν την κακή αύρα που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο και ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Αυτά που λέω τα πιστεύω».

Για την Σούπερ Λιγκ: «Όταν 16 άτομα κάθονται σε ένα τραπέζι και δεν μπορούν να συμφωνήσουν, τότε κάτι φταίει. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε βάλει νερό στο κρασί μας. Πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει. Αν γίνει αυτό, τότε πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα σημειωθούν εξελίξεις».

Για τη νέα σαιζόν στην Σούπερ Λιγκ: «Όντως κάτι γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι από την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει μια νέα ποδοσφαιρική περίοδος που θα στιγματίσει θετικά το ποδόσφαιρο. Θα μείνουν πίσω όλα τα αρνητικά. Χρειάζεται να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε Άγγλοι και Γερμανοί. Είμαι αισιόδοξος και τα έλεγα εδώ και τρεις μήνες ότι θα έρχονταν θετικά μηνύματα. Πιστεύω ότι όλα είναι εύκολα αρκεί να τηρηθούν οι νόμοι. Εδώ δεν τηρούνταν οι νόμοι και για αυτόν τον λόγο γίνονταν όλα αυτά που γίνονταν».

Για το θέμα των στημένων αγώνων: «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο αυτή η ιστορία. Όλοι ήμασταν αδικημένοι κάθε Κυριακή, όμως το μυαλό κανενός δεν έφτανε σε αυτό το σημείο».

Για τον Εργοτέλη της νέας περιόδου: «Όπως κάθε χρόνο, ο Νίκος Καραγεωργίου κρατάει έναν βασικό κορμό που είναι και το 50% της επιτυχίας. Έτσι και φέτος, έγιναν οι προσθήκες με τους νέους παίκτες και με τα παιδιά από τις ακαδημίες. Πιστεύω ότι φέτος ο Εργοτέλης έχει κάνει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων. Δεν την έχω δει ακόμα, όμως πήρα ένα πολύ θετικό μήνυμα μιλώντας με τον Γιώργο Σουλτάτο που βρίσκεται στην Ολλανδία και είδε την ομάδα. Πιστεύω στην κρίση του γιατί πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παράγοντα και γνωρίζει από ποδόσφαιρο».

Για την μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη: «Κάναμε μια υπέρβαση των 200.000 ευρώ γιατί πιστεύαμε ότι άξιζε να γίνει αυτή η μεταγραφή. Θα ήταν αρνητικό για τον Εργοτέλη να μην επέστρεφε στην ομάδα ο Κουτσιανικούλης πηγαίνοντας δανεικός σε κάποιον άλλο σύλλογο. Πιστεύω ότι και το παιδί είναι αναγεννημένο, το δείχνει με την συμπεριφορά του και θα παίξει την καλύτερη μπάλα που έχει παίξει».

Για την άνοδο του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έκανε έναν πολύ σκληρό αγώνα πέρυσι και φέτος. Φέτος δικαιώθηκαν οι κόποι όλων γιατί αγωνιστικά ήταν στο καλύτερο επίπεδο από όλες τις άλλες, ακόμα και από τα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό. Για εμένα θα είναι ευχαρίστηση να γίνουν οι δύο αγώνες του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ και όπως είχα πει και παλιότερα οι διαφορές μας πρέπει να είναι μόνο για 90 λεπτά».

Για τις αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων του ΟΦΗ: «Ο κόσμος έχει πάντα γκρίνια, όμως σημασία έχει να σκέφτεται σωστά. Αυτά υπάρχουν μέσα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και το θέμα είναι να τα βλέπουμε θετικά».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags