Facebook Pixel "Δεν έχουμε άλλο χρόνο"
Life
| 2011-07-29 17:47:00

"Δεν έχουμε άλλο χρόνο"

"Δεν έχουμε άλλο χρόνο"

O Ανδρέας Παντελή σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει με τον Αντώνη Ρέμο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sport103"

«Είχα πει ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν μπορούμε να καθυστερούμε άλλο, για αυτό είχα πει ότι πρέπει να τελειώνουν μέχρι χθες οι συζητήσεις. Οπωσδήποτε, το έχω πει πάρα πολλές φορές είναι κουραστικό να λέμε ότι με αγωνία γίνονται πολλά πράγματα στο ποδοσφαιρο και ο Ηρακλής να παραμένει αμέτοχος ή να μην μπορεί να αντιδράσει».

«Περίμενα μέχρι χθες, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις όμως αυτό που με έβαλε σε αμφιβολίες είναι οι διάφορες φήμες περί άλλων καταστάσεων, περί εγγράφων που θα πρέπει να παραδοθούν, γενικότερα αυτή η συγκεχυμένη κατάσταση που επικρατεί από χθες με οδήγησε να πω ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο».

«Είχαμε μια επικοινωνία χθες, η οποία λέει ότι δεν αλλάζει κάτι από αυτά που είχαμε συμφωνήσει, απλά μένουν κάποια τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν αλλάζει η ουσία. Ανά πάσα στιγμή περιμένω να δω αυτά τα πράγματα, αν όντως δεν αλλάξε τίποτα θα προχωρήσουμε κανονικά, αν όμως αλλάζουν ουσιαστικά ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να τα έχω στα χέρια μου».

«Η συμφωνία είναι ξεκάθαρη όσον αφορά την μεταβίβαση των μετοχών, όμως αυτά επαναλαμβάνω είναι διαδικαστικά και θα πρέπει να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία και τα άλλα θα τα δούμε μέσα στο χρόνο».

«Υπάρχει κατʼ αρχήν συμφωνία με τον κ. Κατσαβάκη. Αντιλαμβάνεστε όμως, ότι όλα αυτά είναι στα μέτρα του δυνατού και στο προφορικό, γιατί νομικά δεν μπορεί να μπει καμία συμφωνία σε χαρτιά».

«Όπως βλέπετε, μέσα από τον χρόνο, παρόλο που όλόι παίκτες έχουν δείξει κατανόηση, έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές λόγω αυτής της κωλυσιεργίας».

«Ας κλείσει το θέμα της συμφωνίας και μετά θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα του Μετίν».

«Υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια και μια κινητικότητα και ο μοναδικός στόχος προς το παρον είναι να παραμείνει η ομάδα στην Super League».

«Το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα είμαι εκεί και στην Super League και στην Football League, όσο περνάει ο χρόνος όμως «αδυνατίζει» η θέση μου ή αν θέλετε οι πιθανότητες επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος».

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags