Facebook Pixel «Λες να στήνει και τα ευρωπαϊκά ματς ο Βόλος;»
Life
| 2011-08-02 19:00:00

«Λες να στήνει και τα ευρωπαϊκά ματς ο Βόλος;»

«Λες να στήνει και τα ευρωπαϊκά ματς ο Βόλος;»

Έξαλλος με τον "ασεβή" Σοφοκλή Πιλάβιο είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσος Μπατζιάκας, με αφορμή την απουσία του στη συνάντηση των βουλευτών με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Οικονομίδη, ενώ σε δηλώσεις του αποκάλυψε τι του είπε ο τελευταίος για τα... στημένα ματς και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας, 89.5, αναφέρθηκε στην έξοδο του Πιλάβιου στα μπουζούκια, αλλά και στην σημερινή του απουσία από την “επίσκεψή” τους στην ΕΠΟ:

«Τον έχω πάρει 17 φορές από το πρωί και δεν απαντάει. Δεν σέβονται μια ολόκληρη πόλη!Είναι καθαρά μια πολιτική απόφαση από την κυβέρνηση. Έγιναν παραβιάσεις του ΚΑΠ κατά κόρον. Αποφάσισαν να υποβιβάσουν δύο ομάδες για τα μάτια του κόσμου. Για να νομίζουν όλοι πως κάνουν κάθαρση. Αυτά που είπε ο Οικονομίδης είναι κουραφέξαλα. Η πολιτική πίεση ήταν τεράστια για να υποβιβαστούμε. Ξέρω πράγματα τα οποία δεν λέγονται. Θα τα πω όταν θα έρθει η ώρα. Είμαι απογοητευμένος από το ποδόσφαιρο.

Ο Πιλάβιος είναι ασεβής. Ήταν λάθος του που δεν δέχθηκε την πολιτική ηγεσία του τόπου μας. Ήταν μία ασέβεια προς όλο τον κόσμο της Μαγνησίας. Ούτε καν την ευαισθησία δεν είχε ο κ. Πιλάβιος να μην πάει στα μπουζούκια με τον Πατρίκ Κομνηνό και τον Κώστα Πηλαδάκη μετά τη Γενική Συνέλευση. Φεύγω και από την Ένωση αν χρειαστεί, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα λέω καθαρά και δεν φοβάμαι κανένα. Είπα στον κ. Οικονομίδη να τα μεταβιβάσει στον πρόεδρο. Λυπάμαι πραγματικά», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο κ. Μπατζιάκας αποκάλυψε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Οικονομίδη ο τελευταίος τον ρώτησε με υπονοούμενα: «Τα αποτελέσματα που φέρνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Ευρώπη λες να είναι και αυτά στημένα;! Κατάλαβε από ποια πλευρά το είπε»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags