Facebook Pixel Ο Γκαργκάνο κι ο ενδεκαδάτος Μανιάτης
Life
| 2011-08-03 22:50:00

Ο Γκαργκάνο κι ο ενδεκαδάτος Μανιάτης

Ο Γκαργκάνο κι ο ενδεκαδάτος Μανιάτης

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον Βάλτερ Γκαργκάνο και την έκπληξη του Βαλβέρδε στο φιλικό με τη Γουέστ Μπρομ

Ο Βαλβέρδε έδειξε την ενδεκάδα του αυριανού φιλικού, πρώτου για τον Ολυμπιακό επί ελληνικού εδάφους για τη νέα σεζόν. Βάζει όλο το βαρύ πυροβολικό, με μία έκπληξη, θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος-κάποιος άλλος θα μπορούσε να μιλήσει για απονομή δικαιοσύνης με βάση την προετοιμασία: Μέσα ο Μανιάτης, έξω ο Τοροσίδης.

• Έτσι, η ενδεκάδα θα είναι με Κοστάντσο, Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Ριέρα. Για όποιον δεν το έχει προσέξει, ο Βαλβέρδε στα προηγούμενα φιλικά έχει αλλάξει θέση στον Μέλμπεργκ και τον βάζει δεξί στόπερ, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια τον είχε από τα αριστερά, με τον Αβραάμ από δεξιά. Το κάνει ίσως επειδή είδε τον Σουηδό πολύ καλό στο 1-1 με τη Βέρντερ και να βολεύεται περισσότερο από δεξιά στην άμυνα.

• Ο Ουρτάδο ήταν με τους αναπληρωματικούς κι αυτό που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στο Ρέντη είναι ότι ο Μωϋσής δεν εμφανίζεται καθόλου στενοχωρημένος η, προβληματισμένος, λες και δεν έχει ακούσει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να του σπάσει το συμβόλαιο.

• Κατά τα άλλα, αυτό που γράφτηκε σήμερα στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Γκαργκάνο δεν είναι παραμύθι. Όχι ότι ο Ολυμπιακός τρέχει να τον πάρει, αλλά όντως του προτάθηκε ο Ουρουγουανός, όπως παραδέχονται και οι δύο μάνατζερ του παίκτη, ο Νοτιοαμερικάνος κι ο Ιταλός. Και περιμένουν.

• Βέβαια, δεν είναι φτηνός παίκτης, αφού έχει κασέ 1,1 εκ. Ευρώ ετησίως. Η Νάπολι εξετάζει ένα ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό, όμως δεν το έχει αποφασίσει ακόμη. Το σκέφτεται γιατί πήρε τον Ντοναντέλ και τον Ινλερ, από Φιορεντίνα και Ουντινέζε.

• Ο 27χρονος Ουρουγουανός (με ιταλικό διαβατήριο) διεθνής (41 φορές) ήταν επί τέσσερα χρόνια βασικός στη Νάπολι. Ο κοντόσωμος (1μ68) χαφ είναι κλασικός αμυντικός μέσος-μηχανάκι και την τελευταία σεζόν έπαιξε στα 36 από τα 38 παιχνίδια του Καμπιονάτο (στα 7 βασικός) και στα εννιά από τα δέκα για το Γιουρόπα Λιγκ.

• Πρώτος στόχος της Νάπολι είναι η πώλησή του και μάλιστα το transfermarkt τον κοστολογεί 9 εκ. Ευρώ!

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags