Facebook Pixel Από αισιοδοξία καλά πάνε...
Life
| 2011-08-04 20:46:00

Από αισιοδοξία καλά πάνε...

Από αισιοδοξία καλά πάνε...

Η ήττα από την Οντένσε και ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Champions League, σίγουρα ήταν ένα ισχυρό σοκ για τον Παναθηναϊκό, αλλά τόσο ο Λεωνίδας Πολέμης, όσο και οι νέοι του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος και Νίκο Χατζηνικολάου εκφράστηκαν με αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον...

Πρώτος το λόγο πήρε ο Λεωνίδας Πολέμης, λέγοντας: «Παίρνω τη θέση του πατέρα μου. Δεν αλλάζει κάτι, απλά συνεχίζω στη διοικούσα στη θέση που είχε ο πατέρας μου, την προσπάθεια που γίνεται εδώ και 4 μήνες, να είμαστε κοντά στην ομάδα, ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος: «Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση που μας επέλεξε στη διοικούσα επιτροπή, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Σαν διοικούσα και σαν Δ.Σ. θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Πρέπει να στηριχθεί και η προσπάθεια είναι στο τέλος της περιόδου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τελευταίος μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου  που ανέλαβε και χρέη αντιπρόεδρου: «Εγινε ένα καλό συμβούλιο σε καλό κλίμα,. Όλοι είμαστε μαζί για μια καινούρια αρχή και όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags