Facebook Pixel Πέντε λεπτά... όλα τα λεφτά!
Life
| 2011-08-06 23:34:00

Πέντε λεπτά... όλα τα λεφτά!

Πέντε λεπτά... όλα τα λεφτά!

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο έγιναν όλα στη Νέα Σμύρνη στο φιλικό του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο 88' το σκορ με τον Κβιρκβέλια και ο Γεωργίου στις καθυστερήσεις ισοφάρισε. Έχασαν πέναλτι οι Γιαννιώτες με τον Μπακαγιόκο.

Χωρίς νικητή τελείωσε το φιλικό της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο πρόσωπα. Το τραγικό του πρώτου μέρους και το υποφερτό του δευτέρου.

Στο ξεκίνημα και για τα πρώτα 45 λεπτά καμία ομάδα δεν έδειξε κάτι ξεχωριστό. Βέβαια για τον Πανιώνιο υπάρχει δικαιολογία και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή έδωσε μόλις το τρίτο φιλικό σε αντίθεση με αυτό του Στεφάν Ντεμόλ που έχει δώσει περισσότερα και είναι σαφώς πιο έτοιμο.

Ωστόσο αυτή η ετοιμότητα δεν φάνηκε στο πρώτο μέρος, εκεί που αν και δεν υπήρχαν φάσεις, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο και έδειξε ιδιαίτερα καλά στοιχεία. Προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και να παίξει ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες που για 45 λεπτά δεν έκαναν τίποτα, στο χειρότερό τους διάστημα στα φιλικά που έχουν δώσει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παναγόπουλος (46' Σιδεράκης), Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Σάμαρης (82' Κούρντι), Όμο (46' Ριέρα), Κουμορτζί (74' Μπούζας), Γουνδουλάκης (61' Αναστασόπουλος), Οκόγιε (46 Εστογιάνοφ), Τζον (61' Κολοβός).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς (61' Ταμπάσης), Πάντος (78' Οικονόμου), Μπουζίντ (58' Τζημόπουλος), Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά (67' Γεωργίου), Πατσατζόγλου (60' Λίλα), Κυριάκος (53' Μπεσέρα), Τζάνης (53' Ανδράλας), Μπακαγιόκο (58' Κουέβας), Ντε Βισέντι (74' Βίλα).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags