Facebook Pixel "Παίζουμε καλό, πολύ καλό ποδόσφαιρο"
Life
| 2011-08-07 07:50:00

"Παίζουμε καλό, πολύ καλό ποδόσφαιρο"

"Παίζουμε καλό, πολύ καλό ποδόσφαιρο"

Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά και τον ρόλο του ως αμυντικό χαφ, σχολιάζοντας πως "είμαστε σε μία ομάδα που θέλει να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο και το κάνουμε καλά".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου:


 

«Αισθάνομαι πολύ καλά ως αμυντικό χαφ. Μην ξεχνάτε ότι και πέρυσι εκεί έπαιξα περισσότερο. Νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω σε αυτή τη θέση. Ο προπονητής κάνει τις επιλογές και κρίνει που θα παίξει ο κάθε παίκτης. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Μίλησα στην αρχή της προετοιμασίας με τον Ερνέστο για το θέμα αυτό, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί τέτοιες συζητήσεις είναι καλό να μη δημοσιοποιούνται. Το σημαντικό για μένα δεν είναι που θα παίζω γιατί πάντα έπαιζα σε πολλές θέσεις, το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζουμε», είπε αρχικά ο Μοντέστο.

Για το ματς με την Γουέστ Μπρομ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ακόμα δύο τρία γκολ σε αυτό το διάστημα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη μπάλα, όμως ήμασταν τα αφεντικά. Στο δεύτερο ημίχρνονο με τη ζέστη που είχε νομίζω ότι και εμείς και οι αντίπαλοί μας καταρρεύσαμε. Αυτή η ζέστη μας δυσκόλεψε πολύ. Αυτοί έβαλαν ένα γκολ, ισοφάρισαν και το ματς έληξε 2-2. Νομίζω όμως ότι παίζουμε καλά και δεν πρέπει να ανησυχούμε που δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε στα φιλικά. Τα ματς προετοιμασίας είναι τέτοια που δεν κοιτάς το αποτέλεσμα. Είναι φυσιολογικό αυτό. Όταν λυθούν τα πόδια μας, θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για αυτό που περιμένει από τον Ολυμπιακό: «Η αίσθηση που έχω και την έχουμε όλοι στην ομάδα είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, πολύ καλό. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η απόδοσή μας στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Κουραζόμαστε και δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Είναι φυσιολογικό πάντως με τη ζέστη που είχαμε κόντρα στη Γουέστ Μπρόμιτς να συμβεί κάτι τέτοιο. Χάνουμε δυνάμεις και χάνουμε και τη ζωντάνια μας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε θεαματικά για να είμαστε όπως θέλουμε. Δεν ξέρω σε τι βαθμό ετοιμότητας είμαστε τώρα. Δεν μπορώ να πω κάτι γι΄αυτό. Ξέρω ότι παίξαμε καλή μπάλα για ένα μεγάλο διάστημα μέσα στη ζέστη. Είμαστε σε μία ομάδα που θέλει να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο και το κάνουμε καλά. Δίνουμε θέαμα στον κόσμο μας και ας κάνουμε λίγη υπομονή για να έρθουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον»

Για τους νέους παίκτες: «'Εχουν έρθει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Νομίζω ότι όλοι αισθάνονται καλά. Πρέπει να κάνουμε υπομονή με τα νέα πρόσωπα. Εγώ που ήρθα, για παράδειγμα, πριν από ένα χρόνο, στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Χρειάζεται να τους βοηθήσουμε, λοιπόν, κάτι που το κάνουμε από την αρχή όλοι μας στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουν πολλά στον Ολυμπιακό γιατί είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ας τους δώσουμε λίγο χρόνο να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα και τη νέα πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδα και χώρα».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags