Facebook Pixel Αϊβάζης: "Δεν το περίμενα να παίξω στην ΑΕΚ"
Life
| 2011-08-07 20:41:00

Αϊβάζης: "Δεν το περίμενα να παίξω στην ΑΕΚ"

Αϊβάζης: "Δεν το περίμενα να παίξω στην ΑΕΚ"

Ανέλπιστη χαρακτήρισε την μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης


Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, ο νεοαποκτηθείς άσος της Ένωσης μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του 12ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς χάντμπολ, στο Μοjito Bay.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη διοργάνωση στο Mojito Bay: "Χαίρομαι γιατί τα τελευταία χρόνια υπάρχει άνοδος στο μπιτς χάντμπολ και χαίρομαι που πραγματοποιούνται τέτοιου είδους διοργανώσεις όπως αυτή. Σε καιρό κρίσης είναι ωραίο να βλέπεις αθλητές να έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδα για να συμμετέχουν".

Για τη σχέση του με το χάντμπολ: "Έχω ζήσει πολλά χρόνια σε αυτό το άθλημα και το αγαπώ. Είμαι εν ενεργεία παίκτης και το στηρίζω όσο μπορώ".

Για την μετακίνηση του στην ΑΕΚ: "Ήταν ανέλπιστο να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο την οποία και -φυσικά- αποδέχθηκα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αποτελεί επιβράβευση να αγωνίζεσαι στην ομάδα της καρδιάς σου και παράλληλα να ανεβαίνεις επίπεδο ως αθλητής".

Για τον αν βάζει στον «πάγο» την ηθοποιία για το χάντμπολ: "Δεν σταματάω την ηθοποιία, απλά αυτή τη χρονιά αποφάσισα να ακολουθήσω την ομάδα από την προετοιμασία της μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Έχω μία ταινία στα σκαριά που βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων και η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την περίοδο που δεν θα υπάρχουν υποχρεώσεις με την ΑΕΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags