Οι κυανόλευκοι ζητούν την ακύρωση της απόφασης που έλαβε η ΕΠΟ και κατάργηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, λόγω έλλειψης διαφάνειας.
Υπάρχει αίτηση να σταματήσει η υπόθεση στην απόφαση που έλαβε η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών, η οποία τιμώρησε τον Ηρακλή με ανάκληση δελτίων και χρηματικό πρόστιμο, διότι απαγορεύεται για το ίδιο αδίκημα να τιμωρείται με δεύτερη ποινή.
Αντίγραφο που φακέλου έχει κατατεθεί και στην ΟΥΕΦΑ, με τον Ηρακλή να ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας, καθώς και την καθαίρεση του Σοφοκλή Πιλάβιου από το αξίωμά του.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, υπολογίζεται εντός 20ημέρου, το CAS θα αποφανθεί αν είναι αρμόδιο για να ασχοληθεί με την υπόθεση. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ιωαννίδη, αυτό είναι και το κλειδί της υπόθεσης.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ θεωρεί ότι αν η υπόθεση εξεταστεί, τότε οι πιθανότητες δικαίωσης ειναι μεγάλες.
Πηγή: bluearena.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο