Facebook Pixel Μόνο για την πάσα ο Τζιόλης;
Life
| 2011-08-11 21:50:00

Μόνο για την πάσα ο Τζιόλης;

Μόνο για την πάσα ο Τζιόλης;

Πολλή κουβέντα γίνεται για τον Τζιόλη. Το όνομά του, βέβαια, δεν έπαιξε τώρα για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό. Από τον Δεκέμβριο είχε ξεκινήσει το φλερτ.

Η αξία του Τζιόλη είναι γνωστή. Τον ξέρουμε τον παίκτη. Το ερώτημα, όμως, είναι άλλο. Κάνει ένας αργός παίκτης για τα χαφ του Ολυμπιακού; Τα τελευταία χρόνια οι ερυθρόλευκοι πονάνε στην ταχύτητα στα αμυντικά και κεντρικά τους χαφ. Καλός κόφτης ο π.χ. Λεντέσμα, αλλά αργός. Καλό βιογραφικό ο Ουρτάδο, αλλά σαν κρύσταλλο.

Ο Τζιόλης, λοιπόν, τι ακριβώς θα προσφέρει στον Ολυμπιακό; Ταχύτητα και δύναμη; Αυτά, άλλωστε, είναι τα στοιχεία που του λείπουν (και τους Ολυμπιακού και του παίκτη). Και τα οποία αν είχε ο Τζιόλης, δεν θα τον υποχρέωναν κι αυτόν να ψαχτεί στην Ελλάδα. Θα έκανε καριέρα στο εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη να βρει έναν αμυντικό χαφ ταχύ και δυνατό. Και, βέβαια, να μπορεί να δώσει και μια καλή πάσα. Από τα τελευταία αυτά στοιχεία, το μόνο που διαθέτει ο Τζιόλης είναι η πάσα.

Κάνει, λοιπόν, για τους ερυθρόλευκους; Ακόμα και σαν εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που αποκτηθεί άλλος αμυντικός χαφ, πάλι δεν μπορεί εύκολα να βγάλει κάποιος συμπέρασμα αν ο Τζιόλης μπορεί να «πιάσει» στον Ολυμπιακό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags