Facebook Pixel "Δεν μας τα λες καλά, Λαγέ"...
Life
| 2011-08-13 22:54:00

"Δεν μας τα λες καλά, Λαγέ"...

"Δεν μας τα λες καλά, Λαγέ"...

Ο Παναγιώτης Λαγός καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ τον έστειλε να γυμναστεί μόνος του...

Με μικρή καθυστέρηση έφτασε στα Σπάτα σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είχαν ξεκινήσει ήδη να προπονούνται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Μανόλο Χιμένεθ, όταν κάποιος παίκτης υποπίπτει σε τέτοιο παράπτωμα, τότε θα προπονείται μόνος του στο γυμναστήριο. Έτσι και έγινε και με τον Έλληνα μέσο. Η αλήθεια είναι, όμως, πως υπάρχουν γενικά παράπονα για τον Λαγό, ο οποίος από την πρώτη μέρα που συγκεντρώθηκε η ομάδα για την έναρξη της νέας χρονιάς, έδωσε... δικαίωμα.

Παρουσιάστηκε με 5 παραπανήσια κιλά και ο προπονητής του αντιλήφθηκε αμέσως πως δεν είχε ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα που είχε δώσει για την καλοκαιρινή περίοδο. Με αποτέλεσμα να επηρεάσει όλη την εικόνα του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τα περιστατικά αυτά έχουν προκαλέσει μία ελαφρά δυσαρέσκεια στον Χιμένεθ, που περίμενε πολλά περισσότερα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του προς το τέλος της περσινής περιόδου.

Πηγή: aek365.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags