Facebook Pixel Mια χαρά ο Λαζάρ, στην προπόνηση "Ζαγόρ" και Βρύζας
Life
| 2011-08-14 21:25:00

Mια χαρά ο Λαζάρ, στην προπόνηση "Ζαγόρ" και Βρύζας

Mια χαρά ο Λαζάρ, στην προπόνηση "Ζαγόρ" και Βρύζας

Παρόντες στην προπόνηση ήταν οι δύο ισχυροί άντρες της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας, όπως και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, με στόχο να επαναφέρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε υψηλά στάνταρ συγκέντρωσης ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης εναντίον της Καρπάτι.

υνεπής κατά την επιστροφή του ήταν και ο Λάσλο Μπόλονι ο οποίος βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ουγγαρία, όπως και όλοι οι διεθνείς παίκτες της ομάδας, Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Γιώργος Φωτάκης, Αλέξης Αποστολόπουλος και ο Στάμου.

Όσον αφορά στους τραυματίες και αμφίβολους για τον αγώνα της Πέμπτης, όλα δείχνουν πως ο Κοστίν Λαζάρ θα είναι στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι, αφού σήμερα ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που έκανε και το αντιμετώπισε χωρίς ενοχλήσεις.

Ο Ρουμάνος μέσος αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς αύριο ώστε να μπει στα πλάνα του Μπόλονι.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, συμμετείχε σε κάποιες ασκήσεις με τη μπάλα όμως η περίπτωσή του κρύβει κινδύνους και μάλλον θα αποτελέσει θαύμα αν είναι ακόμη και στην αποστολή του πρώτου αγώνα.

Από τη πλευρά του, ο Λάσλο Μπόλονι συνέχισε να προπονεί την ομάδα του πάνω σε θέματα τακτικής, κυρίως στη κατοχή μπάλας, κάτι το οποίο θεωρεί απαραίτητο για να παίξει το ποδόσφαιρο υπεροχής που επιθυμεί.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags