22/08/11 - 19:10

Ξάνθη κατά... παιδοβούβαλου!

Ξάνθη κατά... παιδοβούβαλου!
48.922views

Με ανακοίνωση» της η ΠΑΕ Ξάνθη “επιτίθεται” σε κάποιον Παιδοβούβαλο, χωρίς όμως να τον κατονομάζει. Πρόκειται για μία ... φοβερή ανακοίνωση, που κλείνει αναφερόμενη σε σουτζουκάκια σας φάγατε, γιαουρτλού και σουτζουκ – λουκούμ!

Αναλυτικά η «ανακοίνωση»:

«Εδώ και μερικά χρόνια, έχει εμφανιστεί ένας Παιδοβούβαλος, ο οποίος πλασάρεται ως αρθρογράφος, φανταζόμαστε απόφοιτος της Παντείου Σχολής, και ο οποίος αρθρογραφεί.
Αρθρογραφώντας όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα που λέγεται SKODA ΞΑΝΘΗ και για την εταιρεία που λέγεται SKODA ΞΑΝΘΗ, μόνο αρνητικά βρίσκει και μόνο παιδοβουβαλίστικα, πονηρά, κακεντρεχή σχόλια κάνει και υπονοούμενα αφήνει.

Κύριε Παιδοβούβαλε,

. Όντως είναι αρνητικό, η Ξάνθη και μετέπειτα SKODA ΞΑΝΘΗ, να είναι στην Α' Εθνική και μετέπειτα Super League, 22 συναπτά έτη.

. Όντως είναι αρνητικό, που κρατάει την σημαία της επαρχίας ψηλά, όλα αυτά τα χρόνια στην Α' Εθνική.

. Όντως είναι αρνητικό, που η SKODA Ξάνθη έχει επενδύσει σε υποδομές, έχοντας φτιάξει ένα αθλητικό κέντρο, που ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα όμοιό του δεν υπάρχει και στην Ευρώπη συγκαταλέγεται στα καλύτερα.

. Ναι, είναι αρνητικό που έκανε και δεύτερες υποδομές με μίνι αθλητικό κέντρο, αποκλειστικά και μόνο για την επαγγελματική της ομάδα.

. Είναι αρνητικό κύριε Παιδοβούβαλε, που δεν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής, ή οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος, όλα αυτά τα 22 χρόνια, που δεν έχει κάνει προσφυγή στην SKODA ΞΑΝΘΗ.

. Είναι αρνητικό κύριε Παιδοβούβαλε, που η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν συμμετείχε στην διάρκεια των 22 αυτών χρόνων, στα λεγόμενα στημένα παιχνίδια.

. Όντως είναι αρνητικό κύριε Παιδοβούβαλε, που η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν χρωστάει ούτε σε ΦΠΑ, ούτε σε ΙΚΑ, ούτε ποτέ έχει διακανονίσει ποσά που σχετίζονται με τέτοιους λογαριασμούς, ούτε σήμερα, ούτε διαχρονικά.

. Είναι αρνητικό να προσπαθεί η ομάδα αυτή, για να μην εξαφανιστεί από την κατηγορία και τις κατηγορίες γενικότερα, να έχει σταματήσει να επενδύει εξωπραγματικά ποσά σε μεγάλα ονόματα.

. Είναι όντως αρνητικό κύριε Παιδοβούβαλε, έχοντας καλύψει όλα τα ανωτέρω σημεία, να σας στερούμε κείμενα από την αρθρογραφία σας.

. Θέλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη κύριε Παιδοβούβαλε, που σ'αυτά τα 22 χρόνια η ομάδα μας βγήκε μόνο 3 φορές στην Ευρώπη και όχι 13.

Αυτό που είναι πολύ ενοχλητικό κύριε Παιδοβούβαλε, είναι να πλησιάζει κανείς νέους παίκτες για να αποκομίσει γαργαλιστικά σχόλια αποδυτηρίων και όχι μόνο, με αντάλλαγμα το πώς θα τους προβάλει και θα τους κάνει παιχταράδες. Οι παιχταράδες γίνονται και φαίνονται μόνο μέσα στο γήπεδο, κύριε Παιδοβούβαλε.

Ο μηδενισμός των πάντων και ο λαϊκισμός, σε λίγο δεν θα υπάρχει στην χώρα που λέγεται Ελλάδα και ως εκ τούτου και στην πόλη μας.

Επειδή κύριε Παιδοβούβαλε το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς και το γνωρίζετε καλά αυτό, και επειδή από αυτόν τον μηδενισμό των πάντων έχετε βαρεθεί και εσείς ο ίδιος και επειδή τουλάχιστον εμείς σας έχουμε βαρεθεί, για να δώσουμε πάσα στην επόμενη αρθρογραφία σας, σας δηλώνουμε το εξής:

Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει τον χειρότερο ιδιοκτήτη, την χειρότερη Διοίκηση, τον χειρότερο προπονητή και 28 ποδοσφαιριστές που δεν είναι για την Super League, αλλά για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Μ'αυτά και μ'αυτά κύριε Παιδοβούβαλε, η ομάδα μας του χρόνου θα είναι στην Β' Εθνική και τότε δυστυχώς κύριε Παιδοβούβαλε, αλλοίμονο και σε σας, γιατί με ποιον θα ασχολείστε και ποιος θα σας διαβάζει τότε???

Πραγματικά πιστεύουμε ότι δεν θα σας διαβάζει ούτε η μητέρα σας.

Καλή συνέχεια στο λειτούργημα που κάνετε...

Σημείωση: Η SKODA ΞΑΝΘΗ το έκανε όλα αυτά τα χρόνια, (και δεν έχετε παράπονο, στις εκδηλώσεις και σε όλες τις παρουσιάσεις και τα σουτζουκάκια σας φάγατε και τα γιαουρτλού σας και τα σουτζουκ - λουκούμ σας), και θα συνεχίσει να είναι απολύτως ευγενής και απολύτως φιλόξενη μαζί σας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ