Το καλοκαίρι του 2022 είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός, το καλοκαίρι του 2023 είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του η ΑΕΚ, την άνοιξη του 2024 φαίνεται ότι τον έκλεισε ο Παναθηναϊκός!

Ο λόγος γίνεται για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, 31χρονο διεθνή Έλληνα δεξιό μπακ (έχει ελληνικό διαβατήριο), που έχει περάσει όλη την καριέρα του στην Αγγλία. Από το καλοκαίρι του 2017 παίζει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Στην επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε βρεθεί μέσω του Φαν' τ Σιπ, που τον είχε πείσει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (ο Μπάλντοκ, προφανώς, έχει ελληνικές ρίζες) και να παίξει με την εθνική Ελλάδας, με αποτέλεσμα να ασχοληθούν περισσότερο μαζί του και τα εγχώρια κλαμπ.

Ψάξαμε λίγο παραπάνω την περίπτωσή του, προκειμένου να δούμε λίγο καλύτερα τι ισχύει με την περίπτωση του, επικοινωνώντας με πηγές που έχουν άριστη γνώση του ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

"Αξιοπρεπής κίνηση για Παπαθηναϊκό - Στιλ ανάμεσα σε Μαυρογενίδη-Γιούρκα" 

"Δεξιός μπακ χαφ είναι, πιο πολύ τον βολευει σε σχήμα με τριάδα να παίζει, ως μπακ-χαφ, αλλά μπορεί και μπακ. Γρήγορος παίκτης, έχει βγάλει κάποια προβληματάκια τραυματισμών. Έχει εμπειρία Premier League, αξιοπρεπής κίνηση για τον Παναθηναϊκό", ανέφερε αρχικά συνομιλητής με πολύ καλή γνώση του ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Ποιον θυμίζει στο στιλ του;

"Είναι στο στιλ του Μαυρογεννίδη και του Γιούρκα, που έπαιζαν την πλευρά, αλλά δεν είναι τόσο επιθετικοί. Πιο πολύ τον Σάντσες του Παναθηναϊκού θυμίζει, που ναι μεν είναι επιθετικογενής αλλά δεν ανέβαινε και τόσο".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποστ-αίνιγμα από την σύντροφο Ναν: "Αυτό ήταν μαχαιριά για μένα!" (ΦΩΤΟ)