Facebook Pixel "Παικταράς ο Μακούν"!
Life
| 2011-08-28 19:29:00

"Παικταράς ο Μακούν"!

"Παικταράς ο Μακούν"!

Ο γνώριμός μας, Ζοέλ Επαλέ, χαρακτήρισε μιλώντας στο gazzetta.gr τον επί σειρά ετών συμπαίκτη του στην Εθνική Καμερούν, Ζαν Μακούν, ως έναν χαρισματικό παίκτη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός κάνει μία μεταγραφή επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ!

Αρχικά, ο έμπειρος πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού, Άρη και Ηρακλή τόνισε για τον Μακούν και το αγωνιστικό του προφίλ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία. Έχει πολύ καλό άλμα και μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του οργανωτικά αλλά και επιθετικά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπαίνει αμέσως στο... πνεύμα της τακτικής κάθε ομάδας και μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό δημιουργικό ρόλο».

«Τρέχει πολύ και είναι πολύ δυνατός!»

Ερωτηθείς για το ποιό είναι το πιο δυνατό του σημείο ο Επαλέ απάντησε: «Η αντοχή του και η δύναμή του. Τρέχει πάρα πολύ, είναι πολύ δυνατός και δεν χάνει εύκολα την μπάλα. Επίσης είναι πολύ καλός στο passing game και έχει εξαιρετική κάθετη μπαλιά».

Είναι όμως ένας παίκτης-ηγέτης; Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του; Πάνω σε αυτό είπε: «Ναι, μπορεί να πάρει ένα ματς πάνω του. Μπορεί να ηγηθεί μίας ομάδας. Θυμάμαι ακόμα το καταπληκτικό γκολ που είχε βάλει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον αγωνιστικό χώρο τα δίνει όλα! Είναι παράλληλα ένας παίκτης που μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα μέσα στο παιχνίδι. Εκεί που δεν το περιμένεις κάνει μία φοβερή κίνηση. Κάνει μία κίνηση που πίστευες ότι δεν ήταν ικανός να την κάνει. Και όμως τα καταφέρνει».

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags