Facebook Pixel Διεθνείς με… διαφωνίες, οι Κωνσταντινέας και Γιάχος!
Life
| 2011-09-16 22:41:00

Διεθνείς με… διαφωνίες, οι Κωνσταντινέας και Γιάχος!

Διεθνείς με… διαφωνίες, οι Κωνσταντινέας και Γιάχος!

Τον Πέτρο Κωνσταντινέα από τη Μεσσηνία και τον Θανάση Γιάχο από τη Χίο, επέλεξε η ΕΠΟ να χρίσει διεθνείς, αντικαθιστώντας στον σχετικό πίνακα τον Βασίλη Παμπορίδη που καρατομήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα και τον Δημήτρη Καλόπουλο που παραμένει εκτός διαιτησίας λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Η απόφαση για Κωνσταντινέα, Γιάχο δεν ήταν ομόφωνη, καθώς υπήρχαν έντονες διαφωνίες στις τάξεις της ομοσπονδίας και της ΚΕΔ.

Μετά την καρατόμηση Παμπορίδη και τον παραγκωνισμό Καλόπουλου, η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ κλήθηκε να επιλέξει τους αντικαταστάτες τους στον πίνακα των διεθνών διαιτητών. Αυτοί θα είναι ο Καλαματιανός, Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Χιώτης, Θανάσης Γιάχος. Οι υπόλοιποι πέντε κάτοχοι του σήματος της ΦΙΦΑ, παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή ο Τάσος Κάκος, ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο Ηλίας Σπάθας, ο Σταύρος Τριτσώνης και ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, καθώς υπήρξαν διαφωνίες και μεταξύ των μελών της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ (που συνεδρίασε δια περιφοράς), αλλά και μεταξύ των μελών της ΚΕΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα παραμένει χωρίς διαιτητή στην κατηγορία «ελίτ» από την εποχή του Βασάρα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται οι Κάκος, Κουκουλάκης και στην τρίτη οι Σπάθας, Τριτσώνης, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντινέας και Γιάχος.

Όσον αφορά τον πίνακα των διεθνών βοηθών διαιτητών, τα νέα πρόσωπα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από την Κόρινθο και ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία (άλλος ένας Καλαματιανός…), οι οποίοι πήραν τη θέση του Τρύφωνα (εμπλέκεται μαζί με τον Καλόπουλο στην υπόθεση των στημένων) και του Μπαλτά (που διεγράφη).

Συνολικά οι διεθνείς βοηθοί είναι οι Σαραϊδάρης, Μποζατζίδης, Βασιλειάδης, Ακρίβος, Γκάγκας, Ευθυμιάδης, Τάτσης, Πάνου, Αλεξέας και Καρσιώτης.

Γυναίκες διεθνείς διαιτητές για τη νέα σεζόν θα είναι οι Μήτση (στην κατηγορία «ελίτ»), Μπούμπουρη, Κασκαντήρη και Λαμπαδαρίου, ενώ οι γυναίκες βοηθοί είναι οι Κουρομπύλια, Φώσκολου, Κουτσουμπού, Γκόγκου, Νιώτη και Τσάγγαρη.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags