Facebook Pixel Παρελθόν ο Αγγελόπουλος από τον Ίκαρο
Life
| 2011-10-27 18:24:00

Παρελθόν ο Αγγελόπουλος από τον Ίκαρο

Παρελθόν ο Αγγελόπουλος από τον Ίκαρο

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία του Ίκαρου Καλλιθέας γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, όπως άλλωστε σας είχε πει και ο σκύλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, εγγυήθηκε για την ομαλή λειτουργία του τμήματος μπάσκετ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το επαγγελματικό μπάσκετ.

Παράλληλα καλεί κάθε υγιή επιχειρηματία, κυρίως της Καλλιθέας, να αναλάβει την ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Αγγελόπουλου:

«Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας Δημήτρης Αγγελόπουλος προχώρησε στην κάτωθι δήλωση το μεσημέρι της Πέμπτης 27η Οκτωβρίου:

Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι παραιτούμαι από Πρόεδρος του Ίκαρου Καλλιθέας, εγγυώμενος την εύρυθμη αγωνιστική και οικονομική λειτουργία του συλλόγου την φετινή περίοδο.

Στόχος μου είναι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να αποστασιοποιηθώ από το επαγγελματικό μπάσκετ και να μείνω μόνο στα Ερασιτεχνικά τμήματα. Άμεσα δε, θα ανακοινωθούν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του συλλόγου που θα αναλάβουν τις τύχες του τμήματος Μπάσκετ του Ερασιτέχνη.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ για τη στήριξη τους, και να δηλώσω ότι με την άνοδο μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, αναγκαστήκαμε σε πράξεις που αντίκεινται στις αρχές μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε.
Ευχαριστώ τους φίλους και τους συνεργάτες μου και καλώ κάθε υγιή επιχειρηματία, κυρίως της Καλλιθέας, να αναλάβει μια ομάδα, όχι μόνο με μηδενικό χρέος, αλλά και πρότυπο τρόπο λειτουργίας.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 εφόσον δεν έχει παρουσιαστεί κανένας επενδυτής ή κάποιος παράγοντας από άλλη ομάδα, που να ενδιαφέρεται για συγχώνευση των ΚΑΕ, (με υποχρεωτική διατήρηση της αυτονομίας του ερασιτέχνη Ίκαρου ο οποίος ανήκει, και θα παραμείνει στους γονείς, παράγοντες και φίλους Καλλιθεάτες) ο Ερασιτέχνης θα αναλάβει τη διοίκηση. Έτσι θα πορευτεί με μεγάλο μέρος εφήβων αθλητών για να συμβάλει στην ανάπτυξη, και ακριβή ισολογισμό εσόδων-εξόδων.

Όταν είμαι έτοιμος θα αναφέρω με λεπτομέρειες τους λόγους της παραίτησης μου.

Σας Ευχαριστώ

Δ. Αγγελόπουλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποχωρεί ο Αγγελόπουλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags