Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοί οι Τούρκοι με το "άει γ@μ@σου Ερντογάν" της Δημοκρατίας! Ποιους Έλληνες απειλούν
Life
| 2020-09-24 03:42:00

Έξαλλοί οι Τούρκοι με το "άει γ@μ@σου Ερντογάν" της Δημοκρατίας! Ποιους Έλληνες απειλούν

Sportdog Team
Έξαλλοί οι Τούρκοι με το "άει γ@μ@σου Ερντογάν" της Δημοκρατίας! Ποιους Έλληνες απειλούν

Εξώφυλλο της εφημερίδας Χουριέτ, που στοχοποιεί τον Σάββα Καλεντερίδη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη Κρανιδιώτη, μια επίθεση που γίνεται προφανώς κατά παραγγελία του τουρκικού κράτους, αφού η εφημερίδα γνωρίζει πώς βγαίνει η πρώτη σελίδα της κάθε εφημερίδας.

Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, που είχε έναν επιθετικό τίτλο εναντίον του Ερντογάν, με μια υβριστική φράση στα τουρκικά.

Διαβάστε το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου Yılmaz Özdil, με τίτλο “Υβριστής”, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Sözcü και αναδημοσιεύθηκε αυθημερόν από την εφημερίδα Cumhuriyet.

«Μαντέψτε ποιος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Δημοκρατία, που έβρισε τον Ερντογάν!

Ένας από τους πιο σημαντικούς αρθρογράφους της ελληνικής εφημερίδας δημοκρατία, που εξύβρισε τον Προέδρο της Δημοκρατίας, Ερντογάν, με πρωτοσέλιδο τίτλο τις 18 Σεπτεμβρίου, αποκαλύφθηκε ότι είναι ο Έλληνας π. αξιωματικός πληροφοριών, Σάββας Καλεντερίδης, που εξασφάλισε την μεταφορά του ηγέτη του ΡΚΚ, Αμπντουλλάχ Οτζαλάν στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κένυα, και δεν έπαψε να τον στηρίζει το επόμενο διάστημα, και είναι διαπιστωμένος εχθρός της Τουρκίας». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags