Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: "Η Ελλάδα οδηγείται άμεσα σε..."!!!
Life
| 2020-11-13 13:32:00

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Χατζηνικολάου πριν από λίγο! "Η Ελλάδα οδηγείται άμεσα σε..."!!!

Sportdog Team
Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Χατζηνικολάου πριν από λίγο! "Η Ελλάδα οδηγείται άμεσα σε..."!!!

Νίκος Χατζηνικολάου: Νέα περιοριστικά μέτρα με στόχο την ανάσχεση της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα βρίσκονται στο τραπέζι, καθώς η επιδημία σε πολλές περιοχές συνεχίζει απτόητη και εμφανίζει εκθετικούς ρυθμούς αύξησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Χατζηνικολάου που μετέδωσε στην εκπομπή του στον Realfm 97.8, είναι πολύ πιθανόν, ακόμη και εντός της ημέρας, να υπάρξουν αποφάσεις για ακόμη πιο αυστηρά μέτρα, καθώς η διάδοση του ιού είναι πλέον επιθετική. 

Φαίνεται ότι δεν μπορεί να τιθασευτεί η κατάσταση με τα μέτρα που ισχύουν αυτή τη στιγμή και οδεύουμε ολοταχώς προς γενικευμένο lockdown.

Η παράταση της καραντίνας θεωρείται σχεδόν βέβαιη, και δεν μιλάμε για επέκταση του απαγορευτικού για 1 ή 2 εβδομάδες όπως αρχικά εκτιμούσαν οι περισσότεροι, αλλά για lockdown που είναι πιθανόν να φτάσει σε διάρκεια συνολικά τους δύο μήνες, αφού μέχρι στιγμής αντί να καταγράφεται αποκλιμάκωση, οι αριθμοί έχουν εκτοξευθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη ανακοινώθηκε τριπλό αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας. 

Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 3.316 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ 50 συνάνθρωποί μας κατέληξαν από επιπλοκές του κορονοϊού, με τους νεκρούς πλέον να προσεγγίζουν πλέον τους 1.000. 

Μεγάλη αύξηση παρουσιάζει και ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών, που έχουν φτάσει τους 310, ασκώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Χατζηνικολάου, πυκνώνουν οι φωνές στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για κλείσιμο και των δημοτικών σχολείων. 

Επιστήμονες που μετέχουν στην επιτροπή εκφράζουν την άποψη ότι με αφορμή τις μετακινήσεις των μαθητών των δημοτικών, υπάρχουν γενικότερες μετακινήσεις πληθυσμού.

 Δηλαδή, με αφορμή τη συνοδεία των παιδιών από/προς το σχολείο, οι γονείς έχουν και άλλες επαφές. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει "κλειδώσει" το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι το απόγευμα, μετά και τη συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών, θα ληφθεί η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δημοτικά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα: Το νέο πιο σκληρό μέτρο που δείχνει ότι χάσαμε την μπάλα στην Ελλάδα

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags