Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά από Χατζηνικολάου - "Άδειασε" τον ANT1 και στήριξε Κούγια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-02-25 09:15:00

Ατάκα-φωτιά από Χατζηνικολάου - "Άδειασε" τον ANT1 και στήριξε Κούγια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Χατζηνικολάου - "Άδειασε" τον ANT1 και στήριξε Κούγια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλαβε επίσημα την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγα 24ωρα.

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο επίκεντρο ξανά λόγω των δηλώσεων που έκανε για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ο γιος του μάλιστα με ανάρτηση στο facebook ανέφερε ότι μετά η οικογένειά του δέχεται απειλές για την υπόθεση.

Ξεκινώντας τη συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το ρεπορτάζ που παίχθηκε πριν.

Αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αλέξη Κούγια ήταν δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα social media και μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων και στα οποία χαρακτήριζαν τον ποινικολόγο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;».

Προσπαθώντας να απαντήσει ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του.

«Θα ενοχλούσε και μένα» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου δικαιολογώντας εν μέρει την αντίδραση του ποινικολόγου. Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε τους λόγους που ανέλαβε την υπόθεση Λιγνάδη ενώ έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες.

ΠΗΓΗ: isntanews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags