Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: "Κόλαση" με Χατζηνικολάου - "Πλακώθηκε" η Ελλάδα για αυτόν - Απάντησε έξαλλος: "Είσαι άθλιος" (Vid)
Life
| 2021-03-10 09:20:00

"Κόλαση" με Χατζηνικολάου - "Πλακώθηκε" η Ελλάδα για αυτόν - Απάντησε έξαλλος: "Είσαι άθλιος" (Vid)

Sportdog Team
"Κόλαση" με Χατζηνικολάου - "Πλακώθηκε" η Ελλάδα για αυτόν - Απάντησε έξαλλος: "Είσαι άθλιος" (Vid)

«Εκτός εαυτού» βγήκε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε θέση στο twitter για όσα του καταλόγιζαν άλλοι χρήστες.

Νίκος Χατζηνικολάου: Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, την ώρα του Δελτίου Ειδήσεων στον ΑΝΤ1, όταν υπήρξε live ενημέρωση για τα πολύ σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα γινόντουσαν στους δρόμους εκείνη την ώρα, ενώ έδειξε και το «σοκ» που υπέστη για τον πολύ άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου αστυνομικού, τον οποίο μετέδωσαν σε αποκλειστικό βίντεο στις ειδήσεις.

Λίγα λεπτά μετά λοιπόν, υπήρξε trend στο twitter με το όνομά του, στο οποίο τον… έκραζαν για την αντίδραση του και τον «κατηγορούσαν» ότι δεν έκανε το ίδιο την Κυριακή, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν χωρίς λόγο έναν αθώο πολίτη. Οι κατηγορίες προκάλεσαν και την οργισμένη αντίδρασή του, όπως θα δείτε παρακάτω.

Δείτε το σχετικό βίντεο και την απάντησή του στη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags