Facebook Pixel Συγκινητικές Αποκαλύψεις για τον Βοσκόπουλο: Φίρμα, Βεντέτα, Κιμπάρης
Life
| 2021-07-21 09:48:00

"Τσιγγάνος ο Βοσκόπουλος - Φίλε, ξέρεις τι βγάζω εγώ; - Πόσα μου δίνεις για να έρθω στο μαγαζί σου"

του Νίκου Στεργίου
"Τσιγγάνος ο Βοσκόπουλος - Φίλε, ξέρεις τι βγάζω εγώ; - Πόσα μου δίνεις για να έρθω στο μαγαζί σου"

Συγκινητικές αποκαλύψεις για τον Τόλη Βοσκόπουλο στο sportdog από τον θρυλικό Αποδυτηριάκια, που γνώριζε τον γνωστό καλλιτέχνη για πολλές δεκαετίες, και μας μίλησε με χαρά για τον τραγουδιστή πέρασε σήμερα στην αιωνιότητα. 

Τόλης Βοσκόπουλος: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε το πρωί τής Δευτέρας η είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον θρυλικό Αποδυτηριάκια που τον γνώριζε όσο λίγοι στα 50-60 χρόνια της διαδρομής του στον χώρο της μουσικής.

Δεν χρειάζονται περισσότερα για να προλογήσουμε αυτή τη συνέντευξη - Διαβάστε όσα ανέφερε ο Αποδυτηριάκιας για τον Τ. Βοσκόπουλο, το ήθος και την παρουσία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

"Τσιγγάνος ο Βοσκόπουλος - Βεντέντα, άκακος, κιμπάρης - Ξέρεις πόσα βγάζω;"



"Ήταν ψυχούλα, τσιγγάνος, είχε τσιγγάνικο αίμα. Και δεν χρειάζεται να το ξέρεις, ακούς τη φωνή του. Ξεκίνησε της πλάκας ηθοποιός και έγινε η μεγαλύτερη φίρμα όλων των αιώνων στην Ελλάδα. Ο κύριος Νταλάρας, για παράδειγμα, αν κάνει τώρα μια περιοδεία θα γεμίσει ο τόπος αφίσες για να μαζευτεί ο κόσμος. Ο Βοσκόπουλος δεν έβαζε αφίσες - Μόνο που μαθευόταν ότι θα παίξει κάπου, γέμιζαν οι χώροι αμέσως", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.

Πώς ήταν ως άνθρωπος; 

"Φίρμα, βεντέτα με όλη τη σημασία της λέξης και με την πολύ καλή έννοια της λέξης. Ως άνθρωπος ήταν ψυχούλα, άκακος. Και κιμπάρης".

Δηλαδή;

"Η φάση του ήταν μην τυχόν και τολμήσεις να πληρώσεις το τραπέζι που κάθισες. Απαγορεύεται δια νόμου, σου έλεγε. Του έλεγες "Βρε Τόλη, δεν είμαστε τρακαδόροι. Να πληρώσουμε θέλουμε". Ξέρεις τι απαντούσε; Φίλε, ξέρεις τι βγάζω εγώ, ξέρεις τι βγάζεις εσύ, για άρα ποιος πρέπει να πληρώσει".

"Πώς θα με πληρώσεις αν δεν γεμίσω το μαγαζί; 60 χρόνια στη νύχτα - Δεν θα πουν αληταράς"

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάσαι από εκείνον;

"Παραμονές έναρξης κάποιας σεζόν τον είχε φωνάζει ο επιχειρηματίας και του είχε πει "Πόσα θέλεις"; Κι ενώ θα μπορούσε να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα, λεφτά, ποσοστά από το μπαρ, από τα λουλούδια, από την γκαρνταρόμπα, ο Τόλης στάθηκε κύριος και του είπε "Εγώ πόσα θέλω; Κι αν δεν σου γεμίσω το μαγαζί, τι θα κάνεις αν ζητήσω πολλά; Πες μου εσύ πόσα δίνεις".

Τι τελευταίο θέλεις να πεις για τον Βοσκόπουλο;

"Ήταν φυσιογνωμία τρυφερή και γλυκιά. Όταν ένας άνθρωπος είναι στη νύχτα 50-60 χρόνια και δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος του, αυτό τα λέει όλα. Δεν θα πουν αληταράς, τσογλαναράς, καριόλης. Δεν υπάρχουν τέτοια για τον Τόλη". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος πριν τον θάνατο: Διέρρευσε φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου λίγο πριν πεθάνει!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags