Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Εξέλιξη-σοκ για Πέτρο Φιλιππίδη - Αλλιώς τα περίμενε στις φυλακές - Έρχεται... γερή σφαλιάρα
Life
| 2021-08-12 20:10:00

Εξέλιξη-σοκ για Πέτρο Φιλιππίδη - Έρχεται... γερή σφαλιάρα στις φυλακές - Τι αποφάσισε να κάνει

Sportdog Team
Εξέλιξη-σοκ για Πέτρο Φιλιππίδη - Έρχεται... γερή σφαλιάρα στις φυλακές - Τι αποφάσισε να κάνει

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε ο γνωστός ηθοποιός και σε λίγες ημέρες θα βγει μία ανακοίνωση, που δεν θα του αρέσει καθόλου. Τον έχουν πάντως προετοιμάσει οι δικηγόροι του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει εδώ και περίπου δέκα ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα όπου μετέβη κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός είναι στον ίδιο θάλαμο μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που είναι προφυλακισμένος από τον Φεβρουάριο. Οι δύο άνδρες δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν παρά το γεγονός ότι είχαν μία μεγάλη πορεία στο θέατρο. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα στήσει θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές. Θεατές θα είναι συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Λιγνάδης επρόκειτο να προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πέτρο Φιλιππίδη. Άλλωστε πρόκειται για κωμωδία, που είναι το είδος του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως φαίνεται όμως ούτε αυτή η συνεργασία θα γίνει πραγματικότητα αφού ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε.

Την ίδια ώρα οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν ο ηθοποιός να βγει από τη φυλακή μέχρι τη δίκη του. Αυτό θα του ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγες ημέρες, αν και ήδη οι δικοί του άνθρωποι τον έχουν πρετοιμάσει, πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Πάντως ο ίδιος φέρεται να ζήτησε εφόσον παραμείνει προφυλακιστέος να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης καθώς έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται.

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το σχόλιο της για την απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToο, στο οποίο πρωτοστάτησε, αλλά σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη του Πέτρου Φιλιππίδη και τη μεταφορά του στις φυλακές.

Στο κίνημα #MeToο πρωτοστάτησες. Υπήρξαν τρομερές εξελίξεις…

Όσοι άνθρωποι μιλήσαμε και βγήκαμε μπροστά το κάναμε για έναν λόγο. Για να ρίξουμε φως στο σκοτάδι. Να σπάσουμε τον φόβο. Να μην υπάρξουν ξανά άλλα τέτοια φαινόμενα. Εμείς μιλήσαμε. Τώρα η Βουλή ας νομοθετήσει. Γιατί αν δεν νομοθετήσει, δεν βάλει πιο αυστηρές ποινές, δεν θα αλλάξει τίποτα. Εγώ μίλησα. Οφείλω να μιλήσω. Αλλά από τη δουλειά μου και από τη θέση μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο. Εύχομαι καθένας μας να αγαπήσει πιο πολύ τον εαυτό του και ελεύθερα να σηκώσει το ανάστημα σε κάθε άνθρωπο που θα του ασκήσει βία. Πλέον όμως το μπαλάκι έχει πεταχτεί από τα θύματα στην Πολιτεία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags