Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Νίκος Χατζηνικολάου: Χατζηνικολάου σε Φιλιππίδη: "Είσαι για ψυχίατρο - Έχεις ρετσινιά, ακούγεται στην πιάτσα ότι…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-08-16 08:16:00

Χατζηνικολάου σε Φιλιππίδη: "Είσαι για ψυχίατρο - Έχεις ρετσινιά, ακούγεται στην πιάτσα ότι…" (Vid)

Sportdog Team
Χατζηνικολάου σε Φιλιππίδη: "Είσαι για ψυχίατρο - Έχεις ρετσινιά, ακούγεται στην πιάτσα ότι…" (Vid)

Ατάκες που όταν τις ξαναβλέπεις σε σοκάρουν, όπως και οι απαντήσεις του γνωστού ηθοποιού, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή.

Πέτρος Φιλιππίδης - Νίκος Χατζηνικολάου: Ήταν μόλις έναν μήνα πριν ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο και στη συνέχεια κατηγορηθεί μέχρι και για βιασμό (που τον έφερε σήμερα στη φυλακή), όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός έκανε ορισμένες δηλώσεις που σήμερα αν μη τι άλλο κάνουν αίσθηση…

Ο δημοσιογράφος αρχικά πρόβαλε δηλώσεις του από το «Ενώπιος Ενωπίω» του 2001 όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης εξηγούσε γιατί έχει τη «ρετσινιά» του ιδιόρρυθμου στην πιάτσα των ηθοποιών. «Είμαι καλός χαρακτήρας αλλά δεν χαρίζω κάστανα. Είμαι αυστηρός και με μένα και με τους άλλους» έλεγε τότε.

«Άλλαξε αυτό το ιδιόρρυθμος;» τον ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είμαι αρκετά πιο ήρεμος και αρκετά πιο σοβαρός, όχι σοβαροφανής».

«Σε συνοδεύει μια φήμη ιδιορρυθμίας στην πιάτσα. Είσαι δύσκολος σαν συνεργάτης;» ρωτήθηκε.

«Όχι», απάντησε.

«Η σκηνοθεσία σε έκανε ακόμη πιο σκληρό απέναντι στους ηθοποιούς;»

«Η σκηνοθεσία έκανε εμένα πιο ήσυχο, όχι σε σχέση με τους άλλους. Εγώ αγαπώ και και θαυμάζω τους ηθοποιούς, ειδικά τους ταλαντούχους ανθρώπους, τους θαυμάζω πάρα πολύ. Μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις. Όταν αυτό παρεξηγείται εκεί ίσως να γίνεται μια παρεξήγηση. Όταν γίνεσαι χαλί να σε πατήσει ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι η σκηνοθεσία με ηρέμησε ως ηθοποιό. Έτσι καλύφθηκε η ματαιοδοξία και ο σκηνικός εγωισμός μου. Δεν χαρίζω κάστανα στη σκηνή. Δίνω τα πάντα στη σκηνή και προς το κοινό και προς τον συνάδελφο. Είμαι πολύ δοτικός, δεν μπορώ αλλιώς», είπε.

«Επομένως είναι άδικη η φήμη αυτή..»του είπε ο παρουσιαστής.

«Να σχολιάσω εγώ τι λένε οι άλλοι;» απάντησε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Τα μίντια στην αρχή με αγαπούσαν πολύ, όταν με ανακάλυψαν» συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν θεωρώ κακό κάποιος να λέει ότι κάνει καλά τη δουλειά του φτάνει να το αποδεικνύει» είπε ακόμη.

 

Αποκάλυψη για Φιλιππίδη – Τι γίνεται με την αποφυλάκισή του

Σε…θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση με την αίτηση αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον ίδιο να ευελπιστεί πως σύντομα θα βρεθεί εκτός αυτών. Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος, αν και στην αρχή εμφανιζόταν σοκαρισμένος από την προφυλάκισή του φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στο περιβάλλον της φυλακής. Μάλιστα, τυχαίνει να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, επιχειρεί να κερδίσει την αποφυλάκισή του και φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ο Φιλιππίδης έχει δυο επιλογές. Η πρώτη να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνοι Ντέμης - Βανδή: 9 Διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που χώρισαν και προκάλεσαν σάλο (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags