Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψη Νικολέττας Βλαβιανού για καταγγελία μετά τον Φιλιππίδη: "Πήραν τρία κορίτσια και..." (Vid)
Life
| 2021-09-15 07:46:00

Αποκάλυψη Νικολέττας Βλαβιανού για καταγγελία μετά τον Φιλιππίδη: "Πήραν τρία κορίτσια και..." (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολέττας Βλαβιανού για καταγγελία μετά τον Φιλιππίδη: "Πήραν τρία κορίτσια και..." (Vid)

Η γνωστή ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν μερικούς μήνες, με τον οποίο δούλευαν μαζί εκείνη την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ. Ποια ήταν η επόμενη συγκλονιστική καταγγελία;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για το πως την επηρέασε ο κορωνοϊός αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πολλοί λένε γιατί δεν βγήκατε να μιλήσετε. Εγώ πάντως δεν είχα κάτι να πω, γιατί είχαμε συνεργαστεί πριν 17 χρόνια. Για δικούς μας λόγους χαθήκαμε, αφού δούλευα αλλού εγώ. Δεν ήμουν στην τηλεόραση, είχα… φάει κάτι αποκλεισμούς για κάποια άλλα θέματα, ήμασταν σε άλλα στέκια γενικότερα.
 


Τώρα όμως, δουλεύαμε στον Πλάτανο ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια και δεν είδα κάτι. Ήταν πολύ ξαφνικό. Και πρέπει να πούμε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο δικαστήριο. Όχι ότι δεν πιστεύουμε όσα ακούγονται, αλλά τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει η δικαιοσύνη.

Ήταν ένας ανεμοστρόβιλος. Ελπίζω η νέα σεζόν να ανοίξει νέους δρόμους για όλους. Όλοι πλέον έχουν ένα… κράτημα. Απλά στις δικές μας δουλειές ακούγονται παραπάνω όσα συμβαίνουν, γιατί είμαστε προβεβλημένοι. Το ευχάριστο πάντως είναι πως πλέον έχουν ανοίξει τα στόματα και μιλάνε. Όχι στη δική μας δουλειά. Μου έλεγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, πως μετά τα όσα έγιναν, τον είχαν πάρει τηλέφωνο τρία κορίτσια από ένα Σούπερ Μάρκετ που μετά από όλο αυτό, βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον προϊστάμενό τους. Ας σταθούμε εδώ κι ας αφήσουμε στη δικαιοσύνη τα υπόλοιπα»!

Επίσης, η Ελένη Τσολάκη μεταξύ άλλων την ρώτησε και για την αποχώρησή της από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, που προβάλλεται στην ΕΡΤ και η ηθοποιός απάντησε: «Αποχώρησα γιατί δεν θεωρούσα ότι έχει κάτι παραπάνω να μου δώσει εμένα. Κι άλλα παιδιά έφυγαν. Αλλάζει λίγο το σκηνικό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags