Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Μάρκος Σεφερλής: Καταγγελίες-βόμβα: "Εκτός τηλεόρασης λόγω Σεφερλή - Κολλητός με Κιμούλη - Ο Φιλιππίδης ήταν..."
Life
| 2021-09-22 08:00:00

Καταγγελίες-βόμβα: "Εκτός τηλεόρασης λόγω Σεφερλή - Κολλητός με Κιμούλη - Ο Φιλιππίδης ήταν..."

Sportdog Team
Καταγγελίες-βόμβα: "Εκτός τηλεόρασης λόγω Σεφερλή - Κολλητός με Κιμούλη - Ο Φιλιππίδης ήταν..."

Ο πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχτηκε πως το τηλέφωνό του έχει σταματήσει να χτυπάει όπως παλιά και την αιτία τη γνωρίζει πολύ καλά. Τι είπε για τους δύο φυλακισμένους ηθοποιούς που γνωρίζει πολύ καλά.

Αποκαλύψεις για τη σχέση του με τους ηθοποιούς Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδης έκανε στην κάμερα της εκπομπή «Ολα γκουντ» ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επί χρόνια συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας πως είναι μία απόφαση που τον έχει δικαιώσει απόλυτα «διότι και καλός εργοδότης είναι και καλός καλλιτέχνης είναι».

Στο παρελθόν ο δρόμος του είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Κιμούλη, που πρόσφατα απασχόλησε τα Μέσα λόγω ανάρμοστων συμπεριφορών του στο θέατρο. Η εντύπωση που άφησε σε εκείνον, ωστόσο, είναι θετική, όπως εξομολογείται: «Είχαμε άψογη συνεργασία, ήμουν ο μόνος κολλητός του και με έπαιρνε μαζί του στο σπίτι της μαμάς του και τρώγαμε».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε ότι «ήταν ένας καριερίστας με όλη τη σημασία της λέξης και δεν είχα τότε τέτοια δείγματα».

Εδώ και χρόνια απέχει από την τηλεόραση. Παραδέχτηκε πως το τηλέφωνό του έχει σταματήσει να χτυπάει όπως παλιά και την αιτία τη γνωρίζει πολύ καλά. «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας».

Αυτή η περίοδος τον βρίσκει πολύ ερωτευμένο με την αγαπημένη του, Βάσω, την οποία τη γνώρισε, όταν τον επισκέφθηκε ως θαυμάστρια σε κάποια παράστασή του. «Είχε έρθει στα καμαρίνια και μου έκανε κλικ, έψαξα τη βρήκα, βγήκαμε και δέσαμε» είπε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Μπλεξίματα" για Χαϊκάλη και Κιμούλη - Νέες καταθέσεις - Ποιες γυναίκες τους κατηγορούν (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η φυλάκισή του και τα όσα έχουν ακολουθήσει τους τελευταίους μήνες, να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και σε… άλλα μέτωπα.

Σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας αναφέρει μάλιστα, πως πολύ σύντομα οι Παύλος Χαϊκάκης και Γιώργος Κιμούλης, αναμένεται να κληθούν στο Πειθαρχικό των ηθοποιών. Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως γίνεται «διερεύνηση νέων καταθέσεων και περιστατικών».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη είχε «εμπλακεί» σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φαίη Ξυλά και Κατερίνα Γερονικολού είχαν προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του, κάνοντας λόγο για αφόρητη ψυχολογική βία, τρομοκρατία και χυδαίες ύβρεις.

 

 

 

 

 

 

 

Η αρχή έγινε με τη Ζέτα Δούκα η οποία είχε πει στο Mega: «Ενα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”».

 

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε με την σειρά της, ότι είχε δεχθεί παρόμοια συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν έπαιζαν μαζί στην παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή». «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη »συνεργασία μας»» έγραψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.

 

 

 

 

 

 

 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τη σειρά της είχε αναφέρει: «Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες. Στις πρόβες όλα πήγαιναν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου…», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

 

 

 

 

 

 

 

«Έπιασα τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον ίδιο και τον ρώτησα γιατί, γιατί τα έκανε όλα αυτά αφού εκείνος με είχε επιλέξει. Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστηρίξανε και με στήριξαν και έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα μέχρι να περάσει η ώρα για να βγω στη σκηνή…Πήγα και βρήκα τον καλλιτεχνικό διευθυντή, που ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, και του είπα ότι θέλω να φύγω, και μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω από όλα».

 

 

 

 

 

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Φαίη Ξυλά χαρακτήρισε και αυτή τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ως την πιο δύσκολη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ήταν από τις πιο δύσκολες, ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει, είναι καταδικαστέο… Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα, που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό», ανέφερε η Φαίη Ξυλά.

 

 

 

 

 

 

 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα»
Για την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε μίλησε και η Κατερίνα Παπουτσάκη, αποκαλύπτοντας ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη απέκτησε ψυχοσωματικά. «Κατά την περίοδο της συνεργασίας μας δυσκολεύτηκα πάρα πολύ κι απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα. Έχασα τη φωνή μου για κάποιο διάστημα και είχα ένα θέμα στο στομάχι», είπε στην ιστοσελίδα LadyLike.

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει η Ζέτα Δούκα. «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.

 

 

 

 

 

 

 

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει…Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags