Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Πρωτοφανές ξέσπασμα Πέτρου Φιλιππίδη στις κάμερες: "Δεν είμαι προκλητικός - Είστε αγενής" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-02 15:17:00

Πρωτοφανές ξέσπασμα Πέτρου Φιλιππίδη στις κάμερες: "Δεν είμαι προκλητικός - Είστε αγενής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρωτοφανές ξέσπασμα Πέτρου Φιλιππίδη στις κάμερες: "Δεν είμαι προκλητικός - Είστε αγενής" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έκρηξη" από τον γνωστό και φυλακισμένο πλέον ηθοποιό. Πώς και γιατί ανέσυραν κάποιοι το συγκεκριμένο βίντεο;

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας ηθοποιός που μιλούσε πολύ συχνά στις δημοσιογράφους και φυσικά πήγαινε πολύ συχνά καλεσμένος στις εκπομπές. Με αφορμή λοιπόν τις πολύ σοβαρές κατηγορίες εναντίον και την προφυλάκισή του, κάποιοι ανέσυραν τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που έχει… γράψει χιλιάδες views, λόγω των όσων είπε.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο ηθοποιός «αρπάζεται» ενώ κάνει δηλώσεις on camera με ένα οπερατέρ, που κάνει φασαρία και τον ενοχλεί.

Κάποια στιγμή, όπως θα δείτε, ο Φιλιππίδης σταμάτησε τις δηλώσεις και απευθυνόμενος σε τεχνικούς είπε: «Ρε παιδιά ακούγεστε πιο πολύ από εμάς».

Τότε, ένας οπερατέρ αντέδρασε και απευθυνόμενος στον γνωστό ηθοποιό, του είπε: «Έχετε ευαίσθητο αυτί».

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος του απάντησε: «Τι έχω; Όχι! Είστε εσείς αγενής».

Νωρίτερα πάντως, σε σχετική ερώτηση για το αν είναι προληπτικός, μπερδεύτηκε κι απάντησε όχι δεν είμαι… προκλητικός, λάθος που επίσης έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες!

Δείτε το βίντεο:

Έκπληξη: Η μοναδική σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν κόβεται από τις επαναλήψεις (ΦΩΤΟ)

Πέτρος Φιλιππίδης: Μπορεί τα κανάλια να έχουν βάλει «στοπ» στις επαναλήψεις των σειρών στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, φαίνεται όμως πως μία εξ’ αυτών σίγουρα θα εξακολουθήσει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια από τις μεγάλες επιτυχίες του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά για μία σειρά που λατρεύτηκε από μικρούς μεγάλους, η οποία έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πλέον πολυπαιγμένες στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για το «Της Ελλάδος τα Παιδιά» του ΑΝΤ1, όπου ο γνωστός πρωταγωνιστής συμμετείχε με έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν του συμπαθέστατου γκέι Αυγουστή που φέρνει τα πάνω – κάτω στο στρατόπεδο του Κάκκαλου.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο που φέρει τον τίτλο «Καλώστηνα την Πέρδικα», αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα της σειράς ολόκληρης, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις κοντά 800.000 προβολές που έχει συμπληρώσει στο YouTube.

Όπως μαθαίνουμε, λόγω του ότι πρόκειται για μία guest εμφάνιση αλλά και του ότι η επιτυχία της δεν «χρεώνεται» στον Φιλιππίδη, η σειρά «τη γλιτώνει» από το κόψιμο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο επεισόδιο θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά, καθώς πρόκειται για μία απλή guest εμφάνιση, παρά το γεγονός πως στην ουσία ο Φιλιππίδης έχει βασικό ρόλο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags